Home > Uitzendbureau > Gouda

Luba Uitzendbureau Gouda

Uitzendbureau Luba Gouda

Vacatures in Gouda voor een vaste baan of tijdelijk werk

Het uitzendbureau van Luba in Gouda bevindt zich midden in het historische centrum van de stad. Luba Gouda ligt midden in het groene hart van Nederland en richt zich voornamelijk op de plaatsen Gouda, Waddinxveen, Stolwijk, Schoonhoven, Moordrecht, Gouderak en Reeuwijk.

We oriënteren ons voornamelijk op administratieve vacatures maar ook op logistieke en technische vacatures, voor zowel tijdelijke banen maar ook voor vast dienstverband. Zo hebben wij regelmatig functies openstaan als onderhoudsmonteur, callcentermedewerker, secretaresse, administratief medewerker en telefoniste/receptioniste. De diensten die wij aanbieden zijn werving en selectie, payroll, detacheren en natuurlijk zijn wij ook een regulier uitzendbureau.

Luba Uitzendbureau Gouda onderscheidt zich in de vestigingsplaats door de ruime kennis van het marktgebied. Door een nauwe samenwerking met de omliggende vestigingen beschikken we over een breed netwerk om personeel te werven. Daarnaast bieden wij ook verschillende opleidingsmogelijkheden voor onze uitzendkrachten.

Vacatures in Gouda en omstreken

Uitgebreid zoeken

Luba Uitzendbureau Gouda

AdresKorte Tiendeweg 25
Plaats2801 JS Gouda
RouteGoogle maps
Telefoon(0182) 59 98 66
E-mailgouda@luba.nl

Inlooptijden

Maandag:08:30 - 17:30
Dinsdag:08:30 - 17:30
Woensdag:08:30 - 17:30
Donderdag:08:30 - 17:30
Vrijdag:08:30 - 17:30

Luba voor Werkgevers

Zoekt u nieuwe medewerkers?

Lees meer
#180 Ik stroop graag m'n mouwen op. Luba maakt het mogelijk.