Home > Uitzendbureau > Sassenheim

Luba Uitzendbureau Sassenheim

Uitzendbureau Luba Teylingen

Vacatures in Sassenheim voor een vaste baan of tijdelijk werk

Luba Uitzendbureau Teylingen is gevestigd aan de Teijlingerlaan in Sassenheim, naast het Bejaardentehuis Schutse en vlakbij het winkelcentrum. Flexwerkers en bedrijven uit Teylingen (Voorhout, Warmond en Sassenheim) vinden hun weg naar ons uitzendbureau en worden op een persoonlijke manier geholpen door een van de consulenten.

Voor banen in de administratieve, industriƫle of technische sector, voor tijdelijke en vaste dienst is men bij ons uitzendbureau aan het juiste adres. Je kunt denken aan vacatures zoals telefoniste, secretaresse, administratief medewerker, commercieel (technische) binnendienstmedewerker. Maar daarnaast ook productiewerk, cateringwerk of functies zoals montagemedewerker, monteurs of assembleerders.

Kandidaten kunnen voor uitzendwerk bij Luba Teylingen terecht, maar ook voor detacheringsbasis of voor werving & selectie is bemiddeling mogelijk. Elke bemiddeling start met een kennismakingsgesprek op ons uitzendbureau, waarin we er graag achter komen wie je bent en wat je zoekt!

Wij zijn geopend en dus telefonisch bereikbaar van 8.30-17.30 uur. We zijn open voor vrije inloop op de tijden die vermeld staan rechts op deze pagina onder de kop Inlooptijden.

Vacatures in Sassenheim en omstreken

Uitgebreid zoeken

Luba Uitzendbureau Teylingen

AdresTeijlingerlaan 4
Plaats2171 CB Sassenheim
RouteGoogle maps
Telefoon(0252) 22 24 44
E-mailteylingen@luba.nl

Inlooptijden

Maandag:14:00 - 17:30
Dinsdag:08:30 - 12:30
Woensdag:14:00 - 17:30
Donderdag:14:00 - 17:30
Vrijdag:08:30 - 12:30

Luba voor Werkgevers

Zoekt u nieuwe medewerkers?

Lees meer
#12 Ik zoek mensen op wie ik kan bouwen. Luba maakt het mogelijk.