Luba is op zoek naar jou

Kun je jongleren en weet je alle ballen tegelijkertijd hoog te houden? Dan zijn we op zoek naar jou als intercedent! Dagelijks ben jij de matchmaker tussen de kandidaten en de opdrachtgevers. Maar dat is niet het enige: je adviseert kandidaten, je gaat langs bij (toekomstige) klanten en bent verantwoordelijk voor de administratie. Een afwisselende baan met hele leuke collega’s. Luba biedt jou naast deze onwijs gave baan:

  • Doorgroeimogelijkheden
  • Training en opleiding
  • Informele cultuur
  • Ruimte voor eigen inbreng

Naast nieuwe intercedenten zijn we ook regelmatig op zoek naar recruiters, (sales)consultants, vestigingsmanagers, stagiaires en hebben we diverse functies op het hoofdkantoor. Sta jij al te springen om aan de slag te gaan? Klik dan snel op onderstaande button en bekijk onze openstaande vacatures. Staat jouw toekomstige baan er niet bij, maar ben je wel enthousiast geworden? Stuur ons dan een open sollicitatie, voor goede mensen staan wij altijd open!

Bekijk de vacatures    Lees meer over Luba

Mont Ventoux 2018
Luba 50 jaar!
Luba 50 jaar!
Leidse Singelloop 2018

In groei moet je investeren
blijven leren vinden we belangrijk

Het Luba traineeprogramma is speciaal ontwikkeld om talentvolle en ambitieuze intercedenten te laten doorstromen naar een management- of salesfunctie. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld senior intercedent, vestigingsmanager of sales consultant. Wij helpen je met deskundige begeleiding en een voor jou op maat gemaakt scholingsprogramma, zodat jij jouw doelen bereikt!

Naast het Luba traineeship bieden we ook extra cursussen en opleidingen aan, of de mogelijkheid om deel te nemen als denktank voor diverse projecten binnen de organisatie. Samen komen we verder!

Alles over ons traineeship

Intercedent bij Luba: de beste start van jouw carrière!

Afgestudeerd en op zoek naar jouw eerste baan? Of ben je toe aan iets nieuws? Dan hebben wij een hele leuke uitdagende baan voor je. Als intercedent ben je verkoper, planner, psycholoog en administrateur tegelijkertijd. En dat niet alleen, er zijn genoeg doorgroei mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten hoe intercedent Rachelle haar eerste baan ervaart? Lees dan snel haar verhaal.

Ik werk nu anderhalf jaar bij Luba en begin binnenkort aan mijn traject voor senior intercedent. Wat ik zo leuk vind, is dat ik enorm wordt gestimuleerd om mezelf te ontwikkelen. Bij Luba wordt er heel veel aandacht besteed aan persoonlijke groei. Daarnaast kan ik me helemaal vinden in deze baan, het is enorm afwisselend. Soms commercieel, soms menselijk, soms administratief, maar altijd leuk!

- Rachelle Overvoorde

Lees het verhaal van Rachelle

bgCarousel.jpg

Samen gaan wij, van goed naar goud!

Jij bent verliefd op het vak van intercedent, praat er het liefst de hele dag over en helpt graag mensen. Mooi, want wij zoeken startende en ervaren intercedenten die dat graag samen met ons doen!

1 4 11

10 redenen om bij ons te werken: