Luba zoekt altijd mensen die willen groeien

Als intercedent heb je een dynamische baan te pakken! Dagelijks zorg je voor blije mensen, door kandidaten en opdrachtgever met elkaar te matchen. Maar dat is natuurlijk niet het enige wat je doet: je komt bij klanten, je adviseert flexwerkers, doet natuurlijk ook wat administratie en denkt mee over ludieke acties voor jouw vestiging. Zoals we al zeiden: afwisselend dus!

  • Doorgroeimogelijkheden
  • Training en opleiding
  • Ondernemerschap
  • Informele cultuur

We zijn niet alleen op zoek naar nieuwe intercedenten. Zo hebben we ook regelmatig vacatures voor recruiters, (sales)consultants, vestigingsmanagers, stagiaires en functies op het hoofdkantoor. Wil jij werken bij een groeiende werkgever waarbij er veel persoonlijke aandacht is voor jou en je loopbaan? Kijk snel bij onze openstaande vacatures! Of stuur een open sollicitatie, voor goede mensen maken wij graag plaats!

Bekijk de vacatures    Lees meer over Luba

Mont Ventoux 2018
Luba 50 jaar!
Luba 50 jaar!
Leidse Singelloop 2018

In groei moet je investeren
blijven leren vinden we belangrijk

Het Luba traineeprogramma is speciaal ontwikkeld om talentvolle en ambitieuze intercedenten te laten doorstromen naar een management- of salesfunctie. Je kunt hierbij denken  aan bijvoorbeeld senior intercedent, vestigingsmanager of sales consultant. Wij helpen je met deskundige begeleiding en een voor jou op maat gemaakt scholingsprogramma, zodat jij jouw doelen bereikt! 

Naast het Luba traineeship bieden we ook extra cursussen en opleidingen aan, of de mogelijkheid om deel te nemen als denktank voor diverse projecten binnen de organisatie. Samen komen we verder!

Alles over ons Traineeship

Intercedent bij Luba: een goede start van jouw carrière!

Afgestudeerd en op zoek naar jouw eerste baan? Waarom solliciteer je niet naar een baan als intercedent? Als intercedent doe je werkervaring op in de ruimste zin van het woord: je bent verkoper, planner, psycholoog en administrateur, en dat allemaal op één dag. Wil je weten hoe intercedent Stijn zijn eerste baan ervaart? Lees zijn verhaal hier.

Ik solliciteerde bij Luba op advies van oud-studiegenoot Robin Meijer, nu mijn collega bij Luba Aalsmeer. Zij raadde mij aan om eens te gaan kijken of het intercedent zijn niet iets voor mij is. Na de sollicitatieprocedure ben ik gestart aan de basistraining. Daar realiseerde ik me voor het eerst dat intercedent zijn niet zomaar een baan is: je moet echt van alle markten thuis zijn... verder lezen

- Stijn Boots

Meer weten over het beroep

bgCarousel.jpg

Samen gaan wij, van goed naar goud!

Jij bent verliefd op het vak van intercedent, praat er het liefst de hele dag over en helpt graag mensen. Mooi, want wij zoeken startende en ervaren intercedenten die dat graag samen met ons doen!

1 4 27

10 redenen om bij ons te werken: