Luba zoekt altijd mensen die willen groeien

Als intercedent heb je een dynamische baan te pakken! Dagelijks zorg je voor blije mensen, door kandidaten en opdrachtgever met elkaar te matchen. Maar dat is natuurlijk niet het enige wat je doet: je komt bij klanten, je adviseert flexwerkers, doet natuurlijk ook wat administratie en denkt mee over ludieke acties voor jouw vestiging. Zoals we al zeiden: afwisselend dus!

  • Doorgroeimogelijkheden
  • Training en opleiding
  • Ondernemerschap
  • Informele cultuur

We zijn niet alleen op zoek naar nieuwe intercedenten. Zo hebben we ook regelmatig vacatures voor recruiters, (sales)consultants, vestigingsmanagers, stagiaires en functies op het hoofdkantoor. Wil jij werken bij een groeiende werkgever waarbij er veel persoonlijke aandacht is voor jou en je loopbaan? Kijk snel bij onze openstaande vacatures! Of stuur een open sollicitatie, voor goede mensen maken wij graag plaats!

Bekijk de vacatures    Lees meer over Luba

Training voor Mont Ventoux 2018
Luba 50 jaar!
Nieuwe Luba collega's
Leidse Singelloop 2018

In groei moet je investeren
blijven leren vinden we belangrijk

Het Luba traineeprogramma is speciaal ontwikkeld om talentvolle en ambitieuze intercedenten te laten doorstromen naar een management- of salesfunctie. Je kunt hierbij denken  aan bijvoorbeeld senior intercedent, vestigingsmanager of sales consultant. Wij helpen je met deskundige begeleiding en een voor jou op maat gemaakt scholingsprogramma, zodat jij jouw doelen bereikt! 

Naast het Luba traineeship bieden we ook extra cursussen en opleidingen aan, of de mogelijkheid om deel te nemen als denktank voor diverse projecten binnen de organisatie. Samen komen we verder!

Alles over ons Traineeship

De commerciële baan waar je nog niet aan hebt gedacht

Bij een 'commerciële baan' denk je misschien niet meteen aan een baan als recruiter of intercedent. Maar in deze functies is commercieel inzicht essentieel! Hoe dit werkt in de praktijk? Lees het verhaal van vestigingsmanager Nick “The Matchmaker” Lodder.

Mensen verbinden is het mooiste van ons vak. Dat is ook precies wat ik in mijn vorige baan bij een relatiebemiddelingsbureau deed, en waar mijn bijnaam ‘The Matchmaker’ vandaan komt. Maar banen in de uitzendwereld zijn commerciëler dan men denkt... verder lezen

- Nick "The Matchmaker" Lodder

Meer weten over het beroep

bgCarousel.jpg

Samen gaan wij, van goed naar goud!

Jij bent verliefd op het vak van intercedent, praat er het liefst de hele dag over en helpt graag mensen. Mooi, want wij zoeken startende en ervaren intercedenten die dat graag samen met ons doen!

1 4 16

10 redenen om bij ons te werken: