Andy Geel

"Elke dag met passie aan de slag, waarom? Omdat ik niets mooier vind dan samen de beste oplossing voor een vraagstuk te bedenken en uit te voeren. Oplossingen bieden die er toe doen, die leiden tot langdurige verbetering voor alle betrokkenen. Korte lijnen, snel schakelen en een mooi resultaat. Dit is wat ik doe en waar ik energie van krijg", aldus Andy. 
Andy is een positief ingestelde adviseur en meedenker. Van ongeschoold tot en met boardroom level, je krijgt van Andy advies op maat. Met ruim 15 jaar ervaring in het bedrijfsleven, leidinggeven, adviseren, coachen en bruggen bouwen maakt Andy bij elke organisatie het verschil.

Dhr Geel klein.jpg

Contact met Andy

Adres   De Tuin 21
Plaats   1611 KR Stede Broec
Telefoon   (0228) 51 54 00
E-mail   stedebroec@luba.nl

 

In-, door- en uitstroom?
Luba maakt het mogelijk.

  • wij zijn MKB, net zoals jij
  • voor alles wat met in-, door- en uitstroom van personeel te maken heeft
  • wij ontzorgen je, zodat jij kunt ondernemen
Pas jij bij het MKB

Test jezelf! Pas jij bij het MKB?

 

Korte lijnen of lange procedures? Wil je veel collega's of werk je liever in een klein team? Kies steeds de foto die het beste bij jou past en ontdek of jij bij het MKB past!

Gefeliciteerd, jij kunt zó aan de slag in het MKB!

Werken in het MKB betekent dat je bijna nooit een pak aan hoeft en al snel samenwerkt met een manager of zelfs de directeur. Er zijn volop mogelijkheden! En er is altijd een leuk MKB-bedrijf bij jou in de buurt. Op de fiets naar je werk in plaats van lang in de trein of in de file: wie wil dat niet? Bekijk snel onze vacatures.

Jammer, het lijkt erop dat jij liever bij een corporate werkt

En dat terwijl er in Nederland meer dan 400.000 MKB-bedrijven zijn met hele leuke vacatures! Daar ben je geen radertje in het geheel, maar kun je echt verschil maken. Meehelpen om een bedrijf te bouwen en resultaat van je werk zien: wie wil dat niet? Kijk snel bij onze vacatures of er niet toch iets voor je bij zit.