Jos Bongers

Jos is al bijna 20 jaar rayonmanager bij Luba. Deze rol vervult hij met verve! Zijn kennis van de uitzend-, logistieke- en industriële branche is groot. Zijn prospects en klanten maken hier dankbaar gebruik van. Jos gaat altijd, zonder omwegen en zonder poespas, recht op zijn doel af. Zijn bevlogenheid werkt aanstekelijk. Jos is ondernemend en laat zijn medewerkers dat ook zijn. Hij geeft vertrouwen, ruimte. Fouten maken mag, als je er maar van leert. Tot nu toe resulteert het vooral in een goed draaiend rayon.

Jos Bongers klein.jpg
Pas jij bij het MKB

Test jezelf! Pas jij bij het MKB?

 

Korte lijnen of lange procedures? Wil je veel collega's of werk je liever in een klein team? Kies steeds de foto die het beste bij jou past en ontdek of jij bij het MKB past!

Gefeliciteerd, jij kunt zó aan de slag in het MKB!

Werken in het MKB betekent dat je bijna nooit een pak aan hoeft en al snel samenwerkt met een manager of zelfs de directeur. Er zijn volop mogelijkheden! En er is altijd een leuk MKB-bedrijf bij jou in de buurt. Op de fiets naar je werk in plaats van lang in de trein of in de file: wie wil dat niet? Bekijk snel onze vacatures.

Jammer, het lijkt erop dat jij liever bij een corporate werkt

En dat terwijl er in Nederland meer dan 400.000 MKB-bedrijven zijn met hele leuke vacatures! Daar ben je geen radertje in het geheel, maar kun je echt verschil maken. Meehelpen om een bedrijf te bouwen en resultaat van je werk zien: wie wil dat niet? Kijk snel bij onze vacatures of er niet toch iets voor je bij zit.

In-, door- en uitstroom?
Luba maakt het mogelijk.

  • wij zijn MKB, net zoals jij
  • voor alles wat met in-, door- en uitstroom te maken heeft
  • wij ontzorgen je, zodat jij kunt (blijven) doen waar je goed in bent