Joost Siebeling

Joost Siebeling: sportief, eigenwijs en energiek. Met behulp van oprechte interesse en humor benadert hij prospects in de regio groot Amsterdam en de Zaanstreek. Zijn doel is om er achter te komen of en hoe Luba bedrijven kan helpen. Dit kan natuurlijk op gebied van flexibele arbeid, maar ook op andere vlakken kan Luba  een partner zijn voor de MKB. Bijvoorbeeld; informatievoorziening bij veranderingen in wetgeving, het opleiden van technisch personeel waar op dit moment een enorme schaarste is. Op deze manier zoekt Joost constant wegen om waarde toe te voegen aan nieuwe klanten.

Joost
Pas jij bij het MKB

Test jezelf! Pas jij bij het MKB?

 

Korte lijnen of lange procedures? Wil je veel collega's of werk je liever in een klein team? Kies steeds de foto die het beste bij jou past en ontdek of jij bij het MKB past!

Gefeliciteerd, jij kunt zó aan de slag in het MKB!

Werken in het MKB betekent dat je bijna nooit een pak aan hoeft en al snel samenwerkt met een manager of zelfs de directeur. Er zijn volop mogelijkheden! En er is altijd een leuk MKB-bedrijf bij jou in de buurt. Op de fiets naar je werk in plaats van lang in de trein of in de file: wie wil dat niet? Bekijk snel onze vacatures.

Jammer, het lijkt erop dat jij liever bij een corporate werkt

En dat terwijl er in Nederland meer dan 400.000 MKB-bedrijven zijn met hele leuke vacatures! Daar ben je geen radertje in het geheel, maar kun je echt verschil maken. Meehelpen om een bedrijf te bouwen en resultaat van je werk zien: wie wil dat niet? Kijk snel bij onze vacatures of er niet toch iets voor je bij zit.

In-, door- en uitstroom?
Luba maakt het mogelijk.

  • wij zijn MKB, net zoals jij
  • voor alles wat met in-, door- en uitstroom te maken heeft
  • wij ontzorgen je, zodat jij kunt (blijven) doen waar je goed in bent