0
    Je kunt hier je sollicitatie afmaken
    Menu

    Vacatures Amersfoort

    Amersfoort is een grote stad in de provincie Utrecht. Je kunt hier dan ook ontzettend veel leuke banen vinden. Fulltime maar ook parttime. Uitzendbureau Luba heeft vacatures in Amersfoort op het gebied van techniek, transport, bouw en nog heel veel meer. De mogelijkheden zijn eindeloos zodat jij de baan vindt die het best bij jou past. Wij hebben contact met lokale werkgevers zodat we snel de nieuwste en leukste vacatures kunnen aanbieden. Bekijk dan ook snel onze vacatures in Amersfoort en omgeving en solliciteer direct. Voor je het weet mag jij op je eerste sollicitatiegesprek komen. En ben je aangenomen? Dan zorgen wij dat alle aandacht nog steeds naar jouw ontwikkeling gaat. Bij Luba weet je zeker dat je de perfecte stap in je carrière zet.

    Filter vacatures

    Sluiten
    Toon resultaten
    Bekijk op kaart Bekijk op kaart Toon kaart
    Sluiten

    {{result.item.title}}

    • {{result.item.facets.contractTypes.slice().sort((c1, c2) => c1.order - c2.order)[0].name}}
    • {{result.item.facets.educationLevels[0].name}} en hoger

    Vacatures Amersfoort fulltime en parttime

    Iedereen wil zijn werk en leven buiten het werk op een eigen manier indelen. Daarom kun je bij Luba terecht voor fulltime én parttime vacatures. Daarmee houd jij de regie over je carrière.

    Wanneer je fulltime gaat werken in Amersfoort kun je via Luba tussen de 0 en 36 uur per week werken, afhankelijk van de vacatures. Werk je liever parttime? Wij hebben dan ook voldoende parttime vacatures in de aanbieding. Zo heb jij nog genoeg tijd voor jezelf, kinderen en andere hobby’s.

    Bekijk de fulltime vacatures in Amersfoort of parttime in Amersfoort. We garanderen dat je snel aan de slag kan!

    Magazijn en Logistiek vacatures Amersfoort

    De transportwereld is een uitdagende sector waarin heel veel mogelijk is. Je kan bijvoorbeeld aan de slag als expeditie medewerker, inpakker, magazijnmedewerker of orderpicker. Luba werkt samen een groot aantal logistieke bedrijven in Amersfoort. Daarom kunnen we iedere week weer voldoende nieuwe banen aanbieden. Zo kan jij perfect de eerste of juist volgende stap zetten in de wereld van logistiek en transport. Bekijk hier onze magazijn en logistiek vacatures Amersfoort.

    Commerciële vacatures Amersfoort

    Als je commercieel sterk bent liggen de banen bijna voor het oprapen. Bijna ieder bedrijf in Nederland, en ook zeker in Amersfoort, zoekt naar nieuwe commerciële talenten die hun producten en diensten kunnen verkopen. Ben je sterk met woorden, ga je graag een uitdaging aan en ben je ook goed met cijfers? Bij Luba kun je uit genoeg uitdagende commerciële vacatures Amersfoort kiezen. Je kunt werken in een rol als commercieel medewerker binnendienst, commercieel medewerker buitendienst, intercedent en nog heel veel meer. Ga jij de uitdaging aan? Solliciteer dan direct!

    Technische vacatures Amersfoort

    In Amersfoort kun je volop technische functies vinden. Zo kun jij je carrière een goede kickstart of juist een nieuwe boost geven. Word assemblage monteur, metaalbewerker, technische dienst medewerker of elektro monteur. Neem een kijkje bij onze technische vacatures Amersfoort en vind jouw droombaan.

    Industrie en Productie vacatures Amersfoort

    Luba heeft de perfecte baan als je op zoek bent naar iets leuks in de industrie en productie branche. Wij werken met lokale werkgevers zodat wij veelzijdige baanopties kunnen aanbieden. Zo kan jij werken als operator, productiemedewerker of teamleider productie. Van fulltime banen tot banen als leerling, we bieden altijd de baan die bij jou past! Bekijk hier onze vacatures in de industrie en productie in Amersfoort.

    Bouw vacatures Amersfoort

    In Nederland wordt er volop gebouwd. Ook in en rond Amersfoort! Je kunt dan ook alle kanten op als je besluit te willen werken in de bouwsector of juist toe bent aan de volgende stap. Bovendien zijn onze bouw vacatures geschikt voor ieder niveau. Van leerling tot vmbo en hoger. Of je nu aan de slag wil als timmerman, dakdekker, werkvoorbereider of voorman, bij ons vind je altijd een passende vacature. Stroop je mouwen op, bekijk hier de bouw vacatures Amersfoort en solliciteer op jouw droombaan!

    Administratieve en Secretariële vacatures Amersfoort

    Ben jij administratief ijzersterk? Wil je fulltime of parttime werken in of rond Amersfoort? Luba heeft dan de leukste administratieve en secretariële vacatures Amersfoort voor jou. Solliciteer direct, voor je het weet mag je al langskomen voor het eerste gesprek. Zo kun je razendsnel jouw skills als administratief en/of secretarieel talent snel inzetten, bijvoorbeeld als  secretaresse, administratief medewerker of telefoniste/receptioniste!

    Transport en Chauffeur vacatures Amersfoort

    De transportsector is een bijzondere wereld waarin ontzettend veel mogelijk is. Zo kun je werken als vrachtwagenchauffeur, bezorger, heftruck chauffeur en reachtruckchauffeur. Je kan bij deze vacatures terecht als starter, maar ook om de volgende stap in je carrière te zetten. Luba werkt voor veel grote transportbedrijven in en rond Amersfoort. Wij kunnen daarom wekelijks nieuwe vacatures plaatsen. Interesse? Bekijk dan hier de transport en chauffeur vacatures Amersfoort.

    Schoonmaak vacatures Amersfoort

    Steek jij graag je handen uit de mouwen en houd je ervan om grondig schoon te maken? Dan biedt Luba volop schoonmaak vacatures Amersfoort zodat jij een uitdagende functie vindt. Want schoonmaken is nooit saai! Of je nu wilt werken als glazenwasser of schoonmaker, er zijn volop mogelijkheden in Amersfoort.

    Winkel vacatures Amersfoort

    Werken in een winkel blijft nog steeds mateloos populair. En als je kijkt naar winkel vacatures Amersfoort, dan blijkt dat er nog heel veel vragen is naar studenten, starters en meer ervaren krachten. Het werken in een winkel is vaak een goede start van je carrière. De werktijden zijn flexibel en je werkt vaak in een gezellig team. Dat maakt het werk leuker en bovendien kun je daardoor altijd weer nieuwe sociale contacten opdoen. Enthousiast geworden en benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hier onze winkel vacatures Amersfoort.

    Werken in Amersfoort? Solliciteer op de vacatures Amersfoort van Luba

    Wil jij werken in Amersfoort of werken in de regio Amersfoort? Als grootste uitzendbureau voor het MKB hebben we de meeste vacatures bij de beste lokale werkgevers. Van vmbo- tot wo-niveau, en van fulltime tot parttime. We vinden werk in Amersfoort waar jij iedere dag met plezier naartoe gaat. Zoek je een tijdelijke opdracht of juist een baan met uitzicht op een vast contract? Ook die uitdaging gaan we samen aan. Bekijk alle vacatures in omgeving Amersfoort en solliciteer op jouw manier. Vaak heb je binnen één werkdag al reactie. Of neem contact met ons op om een afspraak te maken bij Luba uitzendbureau Amersfoort of een andere vestiging bij jou in de buurt.

    Luba Scholing

    Ontdek je talent via Luba Scholing

    Dat is werken én leren voor een goed salaris bij de beste bedrijven in de buurt.