0
    Je kunt hier je sollicitatie afmaken
    Menu

    Vacatures Capelle aan den IJssel

    Luba heeft altijd de leukste vacatures in Capelle aan den IJssel. Fulltime, parttime, starter of juist meer ervaren, bij Luba vind je altijd wat je zoekt. Luba werkt in Capelle aan den IJssel samen met de beste lokale werkgevers. Wij hebben de meeste vacatures bij de leukste werkgevers en daardoor is er altijd passend werk voor jou.

    Wanneer je bij ons solliciteert, krijg je binnen één werkdag een reactie. We nemen persoonlijk contact met je op en zorgen dat jij bij de leukste werkgevers op gesprek kan gaan. En dankzij onze sollicitatietips ben jij goed voorbereid voor jouw nieuwe baan. Ben je aangenomen? Ook dan kan je op ons rekenen. We houden contact en kijken hoe we je verder kunnen helpen in je ontwikkeling. Ook kan je via Luba gratis een opleiding volgen en verschillende certificaten halen, zodat jij de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen tot een vakbekwame kracht.

    Filter vacatures

    Sluiten
    Toon resultaten
    Bekijk op kaart Bekijk op kaart Toon kaart
    Sluiten

    {{result.item.title}}

    • {{result.item.facets.contractTypes.slice().sort((c1, c2) => c1.order - c2.order)[0].name}}
    • {{result.item.facets.educationLevels[0].name}} en hoger

    Vacatures Capelle aan den IJssel fulltime en parttime

    Bij ons kan je solliciteren zoals je wil. Na je sollicitatie gaan we persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Persoonlijk contact maakt het verschil en tijdens het kennismakingsgesprek horen wij graag wat jouw wensen zijn. Bij Luba kan je terecht voor fulltime én parttime vacatures, net wat bij jou past.

    Wanneer je fulltime wil werken in Capelle aan den IJssel, kan je tussen de 0 en 40 uur per week werken. De uren die je werkt zijn afhankelijk van waar je gaat werken. Werk jij liever parttime? Ook dat is mogelijk. Dankzij ons ruime aanbod parttime vacatures is er altijd wel een baan die bij je past. En houd jij genoeg vrije tijd over om naast je werk leuke activiteiten te ondernemen.

    Bekijk alle fulltime en parttime vacatures in Capelle aan den IJssel. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd passend werk bij jou in de buurt. Is er een vacature die goed bij je past? Dan gaan we meteen voor jou aan de slag.

    Magazijn en Logistiek vacatures Capelle aan den IJssel

    Is transport helemaal jouw ding? Of vind jij het leuk om in het magazijn te werken zodat alles op rolletjes loopt? Neem dan een kijkje bij onze magazijn en logistiek vacatures Capelle aan den IJssel. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als orderpicker, expeditie medewerker, logistiek medewerker of magazijnmedewerker. We werken samen met een groot aantal logistieke bedrijven in Capelle aan den IJssel dus er komen iedere week nieuwe Capelle aan den IJssel vacatures bij waar je uit kan kiezen.

    Commerciële vacatures Capelle aan den IJssel

    Ben jij commercieel ingesteld, dan vind je het vast fijn om collega’s en klanten om je heen te hebben. Bij Luba hebben we genoeg vacatures die dat gaan waarmaken. Haal bijvoorbeeld nieuwe klanten binnen als accountmanager, ga in gesprek met bedrijven als commercieel medewerker binnendienst of ga elke dag op pad als commercieel medewerker buitendienst. Voor welke baan je ook kiest, jouw werkdagen zijn energiek, afwisselend en zitten vol met uitdagingen. Zin in? Bekijk dan snel onze commerciële vacatures Capelle aan den IJssel.

    Administratieve vacatures Capelle aan den IJssel

    Hou jij ervan om alles netjes op orde te hebben? Dan zitten veel bedrijven te springen om jouw komst. Ze zetten jouw talent maar al te graag in om achter de schermen alles goed geregeld te hebben. Administratieve ervaring is handig, maar ook met weinig ervaring matchen we je aan een leuke werkgever waar je kunt leren en groeien. Bij de administratieve vacatures Capelle aan den IJssel vind je toffe banen als hostess, secretaresse, administratief medewerker of telefoniste/receptioniste.

    Technische vacatures Capelle aan den IJssel

    In Capelle aan den IJssel zitten veel technische bedrijven. Het is dus niet gek dat er veel vacatures openstaan in deze branche. Nieuwe collega’s kunnen technische bedrijven heel goed gebruiken, en daarom zijn ze op zoek naar jou! Word assemblage monteur, metaalbewerker of medewerker technische dienst. Het is te veel om op te noemen, dus neem zelf een kijkje bij de technische vacatures Capelle aan den IJssel en vind jouw droombaan.

    Industrie en Productie vacatures Capelle aan den IJssel

    Ben je toe aan een nieuwe baan in de industrie en/of productie? Voor ieder niveau hebben wij in Capelle aan den IJssel de leukste banen. Denk bijvoorbeeld aan functies als teamleider, productiemedewerker, operator, poedercoater en nog veel meer. Wij kennen alle lokale werkgevers in Capelle aan den IJssel en hebben daardoor altijd een passende baan voor jou.

    Klantenservice vacatures Capelle aan den IJssel

    Ben jij geboren met een telefoonstem? Dan is een baan als callcenter medewerker of klantenservice medewerker echt iets voor jou. Je bent niet alleen in gesprek met klanten, werken in Capelle aan den IJssel doe je samen met de leukste collega’s. Geef je liever leiding aan een team, dan kun je bijvoorbeeld aan de slag als supervisor van een callcenter. Er is ontzettend veel mogelijk als jij enthousiast bent. Bekijk de klantenservice vacatures Capelle aan den IJssel en ontdek het zelf!

    Werken in Capelle aan den IJssel? Solliciteer op de vacatures Capelle aan den IJssel van Luba

    Wil jij werken in Capelle aan den IJssel of in de regio? Als grootste uitzendbureau voor het MKB hebben we de meeste vacatures bij de beste lokale werkgevers. Van vmbo- tot wo-niveau, en van fulltime, parttime en zorg zzp'ers. Wij vinden werk in Capelle aan den IJssel waar jij iedere dag met plezier naartoe gaat. Zoek je een tijdelijke opdracht of juist een baan met uitzicht op een vast contract? Ook die uitdaging gaan we samen aan. Bekijk alle vacatures in omgeving Capelle aan den IJssel en solliciteer op jouw manier. Vaak heb je binnen één werkdag al reactie. Of neem contact met ons op om een afspraak te maken bij Luba uitzendbureau Capelle aan den IJssel of een andere vestiging bij jou in de buurt.

    Luba Scholing

    Ontdek je talent via Luba Scholing

    Dat is werken én leren voor een goed salaris bij de beste bedrijven in de buurt.