0
    Je kunt hier je sollicitatie afmaken
    Menu

    Vacatures 's-Hertogenbosch

    In de stad Den Bosch is er heel veel mogelijk. Luba heeft vacatures in de zorg, techniek, transport, ICT en nog heel veel meer. Maar hoe vind je een vacature Den Bosch die past bij jouw kwaliteiten? Luba heeft contact met alle lokale werkgevers. Zo kunnen we jou snel aan een baan helpen die echt bij je past. Plezier in je werk en alles uit je kwaliteiten halen is daarmee een garantie. Bekijk onze vacatures in Den Bosch en omgeving en solliciteer direct. We zorgen dat je snel een sollicitatiegesprek tegemoet kunt zien. Daar houdt het niet op. Want als je eenmaal bent aangenomen zorgen we nog steeds dat alle aandacht naar jouw ontwikkeling gaat.

    Filter vacatures

    Sluiten
    Toon resultaten
    Bekijk op kaart Bekijk op kaart Toon kaart
    Sluiten

    {{result.item.title}}

    • {{result.item.facets.contractTypes.slice().sort((c1, c2) => c1.order - c2.order)[0].name}}
    • {{result.item.facets.educationLevels[0].name}} en hoger

    Vacatures Den Bosch fulltime en parttime

    Iedereen is uniek. We organiseren ons leven zoals we willen. De één wil een volledige werkweek werken, de ander combineert het graag met een hobby of een eigen bedrijf. Daarom vind je bij Luba veel fulltime en parttime vacatures.
    Voltijds werken in Den Bosch omvat een 0-urige werkweek, maar soms ook 36 uur. Geen fulltime baan voor jou? Dan hebben we veel parttime vacatures in Den Bosch. Zo heb je genoeg tijd voor jezelf, je sport, je kinderen en meer.

    Bekijk de fulltime vacatures in Den Bosch of parttime in Den Bosch. We garanderen dat je snel aan de slag kunt!

    Magazijn en Logistiek vacatures Den Bosch

    Is transport echt jouw ding? Of werk je liever in het magazijn waar je de structuur helemaal op kunt zetten zodat alles op rolletjes loopt? Bekijk dan onze vacatures magazijn en logistiek Den Bosch. Je kunt werken als chauffeur, transportplanner, magazijnmedewerker of orderpicker. We werken voor een groot aantal logistieke bedrijven in Den Bosch, daarom komen er wekelijks nieuwe vacatures in Den Bosch bij. Zo kun jij de perfecte stap zetten in de wereld van logistiek en transport!

    Commerciële vacatures Den Bosch

    Als je commercieel bent ingesteld kun je bij heel veel bedrijven werken. Want vrijwel ieder bedrijf dat een product of dienst verkoopt maakt gebruik van commerciële medewerkers. Dus heb je een vlotte babbel en ga je 100% voor jouw doel? Luba heeft genoeg commerciële vacatures Den Bosch. Kom werken als sales executive, ga in gesprek met bedrijven als callcenter agent of maak anderen gelukkig met een nieuwe job als talent scout. Ieder werkdag is weer een feestje!

    Technische vacatures Den Bosch

    Gaat jouw hart sneller kloppen van een baan in de technische sector? In de stad Den Bosch is er genoeg kans op een leuke baan. Het is dus niet gek dat we veel technische vacatures Den Bosch hebben. Er wordt namelijk volop gezocht naar jong talent! Bij Luba kun je solliciteren als meubelmaker, hoofd montage, technische dienst medewerker of service monteur. Het is te veel om op te noemen, dus neem zelf een kijkje bij de technische vacatures Den Bosch en vind jouw droombaan.

    Industrie en Productie vacatures Den Bosch

    Ben je op zoek naar een leuke baan in de industrie en/of productie branche? En wil je graag in Den Bosch werken? Dan heeft Luba de perfecte baan voor jou! Onze industrie en productie vacatures Den Bosch kennen veelzijdige baanopties. Zo kun je werken als allround magazijnmedewerker, poedercoater en nog heel veel meer. Van fulltime banen tot banen als leerling, we bieden altijd de baan die bij jou past! Bekijk hier onze vacatures in de industrie en productiebranche.

    HR en Management vacatures Den Bosch

    Groeien doen we samen, dat is waar jij in gelooft. Je geeft graag het goede voorbeeld en zorgt ervoor dat je collega’s goed kunnen functioneren. Zo wordt jouw team elke dag een stukje beter. Daar profiteren klanten vervolgens ook van. Een mooi voorbeeld van een win-winsituatie! Is een functie als vestigingsmanager, HR-adviseur of intercedent op jouw lijf geschreven? Bekijk dan de HR en Management vacatures Den Bosch.

    Winkel vacatures Den Bosch

    Werken in een winkel blijft nog steeds mateloos populair. En als je kijkt naar winkel vacatures Den Bosch dan blijkt dat er nog heel veel vragen is naar studenten, starters en meer ervaren krachten. Het werken in een winkel is vaak een goede start van je carrière. De werktijden zijn flexibel en je werkt vaak in een gezellig team. Dat maakt het werk leuker en bovendien kun je daardoor altijd weer nieuwe sociale contacten opdoen. Enthousiast geworden en benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hier onze winkel vacatures Den Bosch.

    Klantenservice vacatures Den Bosch

    Ben jij geboren met een telefoonstem? Dan is een baan bij een klantenservice echt iets voor jou. Je bent niet alleen in gesprek met klanten, werken in Den Bosch doe je samen met de leukste collega’s. Geef je liever leiding aan een team, dan kun je bijvoorbeeld aan de slag als supervisor van een callcenter. Er is ontzettend veel mogelijk als jij enthousiast bent. Bekijk de klantenservice vacatures Den Bosch en ontdek het zelf!

    Bouw vacatures Den Bosch

    Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging in de bouw dan is Luba de perfecte plek om te beginnen. We hebben de leukste bouw vacatures Den Bosch op ieder niveau. Of je nu een starter bent of al wat jaren werkervaring hebt. Zo kun je werken als timmerman, betonboorder en nog heel veel meer. Stroop je mouwen op, bekijk hier de bouw vacatures Den Bosch en solliciteer op jouw droombaan!

    Facilitaire vacatures Den Bosch

    Steek jij graag de handen uit de mouwen? Ben je proactief en beschik je ook over sociale vaardigheden? Bekijk dan eens onze facilitaire vacatures Den Bosch! Geen dag is hetzelfde en je draagt een steentje bij aan je omgeving. Er zijn heel veel verschillende baanopties als facilitair medewerker, dus bij ons vind je altijd wat je zoekt.

    Administratieve en Secretariële vacatures Den Bosch

    Als je administratief sterk bent en zoekt naar een leuke fulltime of parttime baan in Den Bosch heeft Luba voldoende opties! Bekijk onze administratieve en secretariële vacatures Den Bosch en solliciteer direct. Dan kun jij jouw skills als administratief en/of secretarieel talent snel inzetten!

    Transport en Chauffeur vacatures Den Bosch

    De transportsector biedt tal van mogelijkheden. Of je nu als koerier, fietsbezorger of chauffeur wilt werken, in de stad Den Bosch zijn er volop mogelijkheden! Bekijk hier onze transport en chauffeur vacatures Den Bosch en zet de volgende stap in jouw carrière.

    Financiële vacatures Den Bosch

    Ben je net afgestudeerd en klaar om je carrière in de financiële wereld te beginnen? Wil jij werken in Den Bosch bij de leukste bedrijven in een afwisselende functie? Dan ben je bij Luba aan het juiste adres! Er zijn veel financiële instellingen in Den Bosch, zowel parttime als fulltime. Je bent goed met cijfers, je werkt altijd precies en er wordt geen detail over het hoofd gezien. Ben jij de ideale kandidaat? Ga dan hier op zoek naar de leukste financiële banen in Den Bosch!

    Food vacatures Den Bosch

    Ben jij helemaal thuis in de foodsector? Dan hebben wij de leukste vacatures voor jou! Bekijk onze food vacatures Den Bosch en kies de baan die bij jou past. Er zijn tal van mogelijkheden met voldoende doorgroeimogelijkheden als je net je carrière start.

    Schoonmaak vacatures Den Bosch

    Ben jij een schoonmaaktalent? En houd je ervan om thuis ook grondig schoon te maken? Schoonmaken is nooit saai, want er is altijd meer te doen. Van poetsen en schrobben tot stofzuigen en glazenwassen, schoonmaken is nooit saai. Bekijk hier de schoonmaak vacatures Den Bosch van Luba. Of je nu wilt werken als gevelreiniger of schoonmaakmedewerker, er zijn volop mogelijkheden in Den Bosch.

    Werken in Den Bosch? Solliciteer op de vacatures Den Bosch van Luba

    Wil jij werken in Den Bosch of werken in de regio Den Bosch? Als grootste uitzendbureau voor het mkb hebben we de meeste vacatures bij de beste lokale werkgevers. Van vmbo- tot wo-niveau, en van fulltime tot parttime. We vinden werk in Den Bosch waar jij iedere dag met plezier naartoe gaat. Zoek je een tijdelijke opdracht of juist een baan met uitzicht op een vast contract? Ook die uitdaging gaan we samen aan. Bekijk alle vacatures in omgeving Den Bosch en solliciteer op jouw manier. Vaak heb je binnen één werkdag al reactie. Of neem contact met ons op om een afspraak te maken bij Luba uitzendbureau Den Bosch of een andere vestiging bij jou in de buurt.

    Luba Scholing

    Ontdek je talent via Luba Scholing

    Dat is werken én leren voor een goed salaris bij de beste bedrijven in de buurt.