0
    Je kunt hier je sollicitatie afmaken
    Menu

    Vacatures 's-Gravenhage

    Luba heeft altijd de leukste vacatures in 's-Gravenhage. Fulltime, parttime, starter of juist meer ervaren, bij Luba vind je altijd wat je zoekt. Luba werkt in 's-Gravenhage samen met de beste lokale werkgevers. Wij hebben de meeste vacatures bij de leukste werkgevers en daardoor is er altijd passend werk voor jou.

    Wanneer je bij ons solliciteert, krijg je binnen één werkdag een reactie. We nemen persoonlijk contact met je op en zorgen dat jij bij de leukste werkgevers op gesprek kan gaan. En dankzij onze sollicitatietips ben jij goed voorbereid voor jouw nieuwe baan. Ben je aangenomen? Ook dan kan je op ons rekenen. We houden contact en kijken hoe we je verder kunnen helpen in je ontwikkeling. Ook kan je via Luba gratis een opleiding volgen en verschillende certificaten halen, zodat jij de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen tot een vakbekwame kracht.

    Filter vacatures

    Sluiten
    Toon resultaten
    Bekijk op kaart Bekijk op kaart Toon kaart
    Sluiten

    {{result.item.title}}

    • {{result.item.facets.contractTypes.slice().sort((c1, c2) => c1.order - c2.order)[0].name}}
    • {{result.item.facets.educationLevels[0].name}} en hoger

    Vacatures 's-Gravenhage fulltime en parttime

    Bij ons kan je solliciteren zoals je wil. Na je sollicitatie gaan we persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Persoonlijk contact maakt het verschil en tijdens het kennismakingsgesprek horen wij graag wat jouw wensen zijn. Bij Luba kan je terecht voor fulltime én parttime vacatures, net wat bij jou past.

    Wanneer je fulltime wil werken in 's-Gravenhage, kan je tussen de 0 en 40 uur per week werken. De uren die je werkt zijn afhankelijk van waar je gaat werken. Werk jij liever parttime? Ook dat is mogelijk. Dankzij ons ruime aanbod parttime vacatures is er altijd wel een baan die bij je past. En houd jij genoeg vrije tijd over om naast je werk leuke activiteiten te ondernemen.

    Bekijk alle fulltime en parttime vacatures in 's-Gravenhage. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd passend werk bij jou in de buurt. Is er een vacature die goed bij je past? Dan gaan we meteen voor jou aan de slag.

    Technische vacatures 's-Gravenhage

    Altijd al in de techniek willen werken? En ben je op zoek naar technische vacatures in 's-Gravenhage? Wij hebben in 's-Gravenhage de leukste technische vacatures. Van assemblage monteur tot metaalbewerker en medewerker technische dienst. Of je nu een starter bent of je carrière een (nieuwe) boost wil geven, Luba heeft altijd de leukste vacatures in de technische sector voor jou. Bekijk ze snel en je solliciteert al in 1 minuut.

    Industrie en Productie vacatures 's-Gravenhage

    Ben je toe aan een nieuwe baan in de industrie en/of productie? Dan hebben wij iets leuks voor jou. Voor ieder niveau bieden wij in 's-Gravenhage de leukste banen. Denk bijvoorbeeld aan functies als teamleider, productiemedewerker, operator, poedercoater en nog veel meer. Van fulltime banen tot banen als leerling, bij ons vind je altijd werk dat bij je past. Wij kennen alle lokale werkgevers in 's-Gravenhage en hebben daardoor altijd een passende baan voor jou.

    Magazijn en Logistiek vacatures 's-Gravenhage

    De transportsector is voor de Nederlandse economie van groot belang. De logistieke sector biedt volop kansen voor starters én ervaren mensen die toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Luba werkt in 's-Gravenhage samen met een groot aantal logistieke bedrijven. Van werk als orderpicker of expeditie medewerker in een magazijn tot logistiek medewerker. Houd jij van een allround functie? Dan past werken als magazijnmedewerker goed bij je. Zie jij werk dat bij je past? Solliciteer zoals jij wil en wij gaan voor jou aan de slag.

    Werken in 's-Gravenhage? Solliciteer op de vacatures 's-Gravenhage van Luba

    Wil jij werken in 's-Gravenhage of in de regio 's-Gravenhage? Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Wij hebben de meeste vacatures bij de beste lokale werkgevers en zo is er altijd werk dat bij je past. Van vmbo- tot wo-niveau en van fulltime tot parttime. Zoek je een tijdelijke opdracht of juist een baan met uitzicht op een vast contract? Ook die uitdaging gaan we samen met jou aan. Bekijk alle Luba vacatures en solliciteer zoals jij wil. Binnen één werkdag nemen wij persoonlijk contact met je op om elkaar beter te leren kennen. Is er een match tussen jou en de werkgever? Dan stellen wij je voor. Neem contact met ons op om een afspraak te maken bij een vestiging bij jou in de buurt.

    Luba Scholing

    Ontdek je talent via Luba Scholing

    Dat is werken én leren voor een goed salaris bij de beste bedrijven in de buurt.