0
    Je kunt hier je sollicitatie afmaken
    Menu

    Vacatures Gouda

    Luba heeft altijd de leukste vacatures in Gouda. Van fulltime tot parttime en van startersfunctie tot volgende stap in je carrière, bij Luba vind je altijd wat je zoekt. Luba werkt in Gouda met lokale werkgevers samen. Dat doen wij omdat we op die manier snel de nieuwste vacatures kunnen aanbieden in vrijwel iedere sector.

    Als je bij ons solliciteert ben je er zeker van dat je al snel met de leukste werkgevers in gesprek kunt gaan. Wij reageren binnen één werkdag. Ben je aangenomen? Ook dan kun je op Luba rekenen. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke én professionele ontwikkeling. Daarom zorgen wij dat je de juiste middelen krijgt aangereikt om alles uit je carrière en leven te halen. Bij Luba weet je zeker dat je de perfecte stap in je carrière zet.

    Filter vacatures

    Sluiten
    Toon resultaten
    Bekijk op kaart Bekijk op kaart Toon kaart
    Sluiten

    {{result.item.title}}

    • {{result.item.facets.contractTypes.slice().sort((c1, c2) => c1.order - c2.order)[0].name}}
    • {{result.item.facets.educationLevels[0].name}} en hoger

    Vacatures Gouda fulltime en parttime

    Iedereen is uniek. We organiseren ons leven zoals we willen. De één wil een volledige werkweek werken, de ander combineert het graag met een hobby of een eigen bedrijf. Daarom vind je bij Luba veel fulltime en parttime vacatures.
    Voltijds werken in Gouda omvat een 0-urige werkweek, maar soms ook 36 uur. Geen fulltime baan voor jou? Dan hebben we veel parttime vacatures in Gouda. Zo heb je genoeg tijd voor jezelf, je sport, je kinderen en meer.

    Bekijk de fulltime vacatures in Gouda of parttime in Gouda. We garanderen dat je snel aan de slag gaat in Gouda.

    Magazijn en Logistiek vacatures Gouda

    Is transport echt jouw ding? Of werk je liever in het magazijn waar je de structuur helemaal op kunt zetten zodat alles op rolletjes loopt? Bekijk dan onze vacatures magazijn en logistiek Gouda. Zo kan je aan de slag als expeditie medewerker, inpakker, magazijnmedewerker of orderpicker. We werken samen met een groot aantal logistieke bedrijven in Gouda, daarom komen er wekelijks nieuwe vacatures in Gouda bij. Zo kun jij de perfecte stap zetten in de wereld van logistiek en transport!

    Commerciële vacatures Gouda

    Als je commercieel bent ingesteld kun je bij heel veel bedrijven werken. Want vrijwel ieder bedrijf dat een product of dienst verkoopt, maakt gebruik van commerciële medewerkers. Dus heb je een vlotte babbel en ga je 100% voor jouw doel? Luba heeft genoeg commerciële vacatures Gouda. Haal bijvoorbeeld nieuwe klanten binnen als sales executive, ga in gesprek met bedrijven als accountmanager, ga in gesprek met bedrijven als commercieel medewerker binnendienst of ga elke dag op pad als commercieel medewerker buitendienst.

    Technische vacatures Gouda

    Gaat jouw hart sneller kloppen van een baan in de technische sector? In de stad Gouda is er genoeg kans op een leuke baan! Het is dus niet gek dat we veel technische vacatures Gouda hebben. Er wordt namelijk volop gezocht naar jong talent! Bij Luba kun je solliciteren als assemblage monteur, metaalbewerker, technische dienst medewerker of elektro monteur. Het is te veel om op te noemen, dus neem zelf een kijkje bij de technische vacatures Gouda en vind jouw droombaan.

    Industrie en Productie vacatures Gouda

    Ben je op zoek naar een leuke baan in de industrie en/of productie branche? En wil je graag in Gouda werken? Dan heeft Luba de perfecte baan voor jou! Onze industrie en productie vacatures Gouda kennen veelzijdige baanopties. Zo kan je werken als operator, productiemedewerker of teamleider productie. Van fulltime banen tot banen als leerling, we bieden altijd de baan die bij jou past! Bekijk hier onze vacatures in de industrie en productiebranche.

    HR en Management vacatures Gouda

    Groeien doen we samen, dat is waar jij in gelooft. Je geeft graag het goede voorbeeld en zorgt ervoor dat je collega’s goed kunnen functioneren. Zo wordt jouw team elke dag een stukje beter. Daar profiteren klanten vervolgens ook van. Een mooi voorbeeld van een win-winsituatie! Is een functie als vestigingsmanager, HR-medewerker of intercedent op jouw lijf geschreven? Bekijk dan de HR en Management vacatures Gouda.

    Winkel vacatures Gouda

    Werken in een winkel blijft nog steeds mateloos populair. En als je kijkt naar winkel vacatures Gouda dan blijkt dat er nog heel veel vragen is naar studenten, starters en meer ervaren krachten. Het werken in een winkel is vaak een goede start van je carrière. De werktijden zijn flexibel en je werkt vaak in een gezellig team. Dat maakt het werk leuker en bovendien kun je daardoor altijd weer nieuwe sociale contacten opdoen. Enthousiast geworden en benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hier onze winkel vacatures Gouda.

    Klantenservice vacatures Gouda

    Ben jij geboren met een telefoonstem? Dan is een baan als callcenter medewerker of klantenservice medewerker echt iets voor jou. Je bent niet alleen in gesprek met klanten, werken in Gouda doe je samen met de leukste collega’s. Geef je liever leiding aan een team, dan kun je bijvoorbeeld aan de slag als supervisor van een callcenter. Er is ontzettend veel mogelijk als jij enthousiast bent. Bekijk de klantenservice vacatures Gouda en ontdek het zelf!

    Bouw vacatures Gouda

    Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging in de bouw dan is Luba de perfecte plek om te beginnen met kijken. We hebben de leukste bouw vacatures Gouda op ieder niveau. Of je nu een starter bent of al wat jaren werkervaring hebt. Zo kun je werken als timmerman, dakdekker, werkvoorbereider of voorman en nog heel veel meer. Stroop je mouwen op, bekijk hier de bouw vacatures Gouda en solliciteer op jouw droombaan!

    Facilitaire vacatures Gouda

    Steek jij graag de handen uit de mouwen? Ben je proactief en beschik je ook over sociale vaardigheden? Bekijk dan eens onze facilitaire vacatures Gouda! Geen dag is hetzelfde en je draagt een steentje bij aan je omgeving. Er zijn heel veel verschillende baanopties als facilitair medewerker, dus bij ons vind je altijd wat je zoekt.

    Administratieve en Secretariële vacatures Gouda

    Als je administratief sterk bent en zoekt naar een leuke fulltime of parttime baan in Gouda heeft Luba voldoende opties! Bekijk onze administratieve en secretariële vacatures Gouda en solliciteer direct. Zo kan je razendsnel jouw skills als secretaresse, administratief medewerker of telefoniste/receptioniste inzetten!

    Transport en Chauffeur vacatures Gouda

    De transportsector biedt tal van mogelijkheden. Of je nu als vrachtwagenchauffeur, bezorger, heftruck chauffeur of reachtruckchauffeur wil werken, de stad Gouda biedt volop mogelijkheden! Bekijk hier onze transport en chauffeur vacatures Gouda en zet de volgende stap in jouw carrière binnen de transportsector.

    Financiële vacatures Gouda

    Ben je net afgestudeerd en klaar om je carrière in de financiële wereld te beginnen? Wil jij werken in Gouda bij de leukste bedrijven in een afwisselende functie? Bijvoorbeeld als financieel administratief medewerker, dan ben je bij Luba aan het juiste adres! Er zijn veel financiële instellingen in Gouda, zowel parttime als fulltime. Je bent goed met cijfers, je werkt altijd precies en er wordt geen detail over het hoofd gezien. Ben jij de ideale kandidaat? Ga dan hier op zoek naar de leukste financiële banen in Gouda!

    IT vacatures Gouda

    Krijg jij een kick van het oplossen van IT-problemen? Veel bedrijven zitten te springen om specialisten zoals jij, want zelf zijn ze niet zo goed met computers. We hebben leuke vacatures openstaan voor een applicatiebeheerder, systeembeheerder of operator. Je kunt ook bij de servicedesk aan de slag en klanten helpen met jouw kennis van IT. Doe wat het beste bij jou past! Bekijk de IT en automatisering vacatures Gouda.

    Marketing vacatures Gouda

    Schud jij creatieve teksten zo uit je mouw en ben je strategisch onderlegd? Bij Luba vind je dan de leukste baan in marketing! In marketing en communicatie kun je heel veel kanten op. Gevoel voor de Nederlandse taal, het kunnen omgaan met klanten en collega’s en het uitdenken van verfrissende ideeën zijn hierbij erg belangrijk. Weet jij dus hoe je een marketingboodschap op een doelgroep kunt overbrengen. Bekijk dan hier onze marketing vacatures Gouda.

    Horeca en Toerisme vacatures Gouda

    Als je graag achter de bar staat of in de bediening werkt in een mooi restaurant dan is een functie in de horeca de juiste stap. Of je nu wilt werken als cateringmedewerker of horecamedewerker, wij hebben de leukste horeca vacatures in Gouda. Ook hebben wij hele leuke functies in de toerismesector. Ook hier zijn de mogelijkheden eindeloos. Enthousiast geworden? Bekijk dan hier onze horeca en toerisme vacatures Gouda.

    Agro vacatures Gouda

    Als jij blij wordt van werken op het land, een tuin of boerderij dan is een agro vacature Gouda de perfecte stap voor jou. Bij Luba kun je terecht voor functies als kweker, hovenier en nog heel veel meer. Bekijk hier onze agro vacatures Gouda en solliciteer direct!

    Zorg vacatures Gouda

    In de zorg is er altijd werk. Ook in Gouda en omgeving. Omdat er veel vraag is naar zorgmedewerkers komen er geregeld nieuwe Gouda vacatures bij. Zo heb jij voldoende keuze en vinden we samen een baan die bij jou past. Je gaat bijvoorbeeld aan de slag als thuishulp, pedagogisch medewerker of helpen in de ouderenzorg. Of als helpende en verzorgende of verpleegkundige. Heb jij een zorgachtergrond? Kijk dan welke zorg vacatures Gouda echt iets voor jou zijn.

    Werk jij als zzp’er in de zorg en wil jij de leukste zzp zorg-opdrachten bij de beste werkgevers? Meld je aan als zzp’er bij één van onze Luba Zorg vestigingen.

    Food vacatures Gouda

    Ben jij helemaal thuis in de foodsector? Dan hebben wij de leukste vacatures voor jou! Bekijk onze food vacatures Gouda en kies de baan die bij jou past. Er zijn tal van mogelijkheden met voldoende doorgroeimogelijkheden als je net je carrière start.

    Schoonmaak vacatures Gouda

    Ben jij een schoonmaaktalent? En hou je ervan om thuis ook grondig schoon te maken? Schoonmaken is nooit saai, want er is altijd meer te doen. Van poetsen en schrobben tot stofzuigen en glazenwassen, schoonmaken is nooit saai. Bekijk hier de schoonmaak vacatures Gouda van Luba. Of je nu wilt werken als glazenwasser of schoonmaker, er zijn volop mogelijkheden in Gouda.

    Werken in Gouda? Solliciteer op de vacatures Gouda van Luba

    Wil jij werken in Gouda of werken in de regio Gouda? Als grootste uitzendbureau voor het MKB hebben we de meeste vacatures bij de beste lokale werkgevers. Van vmbo- tot wo-niveau, en van fulltime tot parttime. We vinden werk in Gouda waar jij iedere dag met plezier naartoe gaat. Zoek je een tijdelijke opdracht of juist een baan met uitzicht op een vast contract? Ook die uitdaging gaan we samen aan. Bekijk alle vacatures in omgeving Gouda en solliciteer op jouw manier. Vaak heb je binnen één werkdag al reactie. Of neem contact met ons op om een afspraak te maken bij Luba uitzendbureau Gouda of een andere vestiging bij jou in de buurt.

    Luba Scholing

    Ontdek je talent via Luba Scholing

    Dat is werken én leren voor een goed salaris bij de beste bedrijven in de buurt.