0
    Je kunt hier je sollicitatie afmaken
    Menu

    Vacatures Leiden

    Zoek jij naar vacatures, dan kijk je in Leiden je ogen uit. Er is zoveel mogelijk in de zorg, techniek, bij callcenters en nog veel meer. Maar hoe vind je een baan die matcht met jouw persoonlijkheid en wat jij leuk vindt? Bij Luba kennen we alle lokale werkgevers. Zo vinden we snel een baan die echt bij jou past. Bekijk alvast onze vacatures in Leiden en omgeving en solliciteer direct. Dan gaan wij met je mee op sollicitatiegesprek. Ook daarna verliezen we je niet uit het oog. Alle aandacht gaat uit naar jou!

    Filter vacatures

    Sluiten
    Toon resultaten
    Bekijk op kaart Bekijk op kaart Toon kaart
    Sluiten

    {{result.item.title}}

    • {{result.item.facets.contractTypes.slice().sort((c1, c2) => c1.order - c2.order)[0].name}}
    • {{result.item.facets.educationLevels[0].name}} en hoger

    Vacatures Leiden fulltime en parttime

    Iedereen is uniek. We delen ons leven in zoals we dat zelf willen. De één wil een volle werkweek aan de slag, terwijl de ander het liever combineert met iets anders. Daarom vind je bij Luba een groot aanbod fulltime en parttime vacatures.

    Bij fulltime banen in Leiden gaat het om een werkweek van 40 uur, maar 36 uur valt hier soms ook onder. Is fulltime werken niks voor jou? Dan hebben we genoeg parttime vacatures in Leiden beschikbaar. Zo houd jij genoeg tijd over voor jezelf, je eigen bedrijf, sporten, de kids, en nog veel meer. Sommige werkgevers vinden het geen probleem als jij je uren zelf indeelt. Dat is pas een droombaan!

    Bekijk direct de vacatures Leiden fulltime of vacatures Leiden parttime. Wij zorgen dat je snel aan de slag kan met werk in Leiden.

    Magazijn en Logistiek vacatures Leiden

    Is transport helemaal jouw ding? Of vind jij het leuk om in het magazijn te werken zodat alles op rolletjes loopt? Neem dan een kijkje bij onze magazijn en logistiek vacatures Leiden. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als expeditie medewerker, inpakker, magazijnmedewerker of orderpicker. We werken samen met een groot aantal logistieke bedrijven in Leiden dus er komen iedere week nieuwe Leiden vacatures bij waar je uit kan kiezen.

    Commerciële vacatures Leiden

    Ben jij commercieel ingesteld, dan vind je het vast fijn om collega’s en klanten om je heen te hebben. Bij Luba hebben we genoeg vacatures die dat gaan waarmaken. Haal bijvoorbeeld nieuwe klanten binnen als accountmanager, ga in gesprek met bedrijven als commercieel medewerker binnendienst of ga elke dag op pad als commercieel medewerker buitendienst. Voor welke baan je ook kiest, jouw werkdagen zijn energiek, afwisselend en zitten vol met uitdagingen. Zin in? Bekijk dan snel onze commerciële vacatures Leiden.

    Administratieve vacatures Leiden

    Hou jij ervan om alles netjes op orde te hebben? Dan zitten veel bedrijven te springen om jouw komst. Ze zetten jouw talent maar al te graag in om achter de schermen alles goed geregeld te hebben. Administratieve ervaring is handig, maar ook met weinig ervaring matchen we je aan een leuke werkgever waar je kan leren en groeien. Bij de administratieve vacatures Leiden vind je toffe banen als hostess, secretaresse, administratief medewerker of telefoniste/receptioniste.

    Technische vacatures Leiden

    In Leiden zitten veel technische bedrijven. Het is dus niet gek dat er veel vacatures openstaan in deze branche. Nieuwe collega’s kunnen technische bedrijven heel goed gebruiken, en daarom zijn ze op zoek naar jou! Word assemblage monteur, metaalbewerker, technische dienst medewerker of elektro monteur. Het is te veel om op te noemen, dus neem zelf een kijkje bij de technische vacatures Leiden en vind jouw droombaan.

    Klantenservice vacatures Leiden

    Ben jij geboren met een telefoonstem? Dan is een baan als callcenter medewerker of klantenservice medewerker echt iets voor jou. Je bent niet alleen in gesprek met klanten, werken in Leiden doe je samen met de leukste collega’s. Geef je liever leiding aan een team, dan kun je bijvoorbeeld aan de slag als supervisor van een callcenter. Er is ontzettend veel mogelijk als jij enthousiast bent. Bekijk de klantenservice vacatures Leiden en ontdek het zelf!

    HR en Management vacatures Leiden

    Groeien doen we samen, dat is waar jij in gelooft. Je geeft graag het goede voorbeeld en zorgt ervoor dat je collega’s goed kunnen functioneren. Zo wordt jouw team elke dag een stukje beter. Daar profiteren klanten vervolgens ook van. Een mooi voorbeeld van een win-winsituatie! Is een functie als vestigingsmanager, HR-medewerker of intercedent op jouw lijf geschreven? Bekijk dan de HR en Management vacatures Leiden.

    IT en automatisering vacatures Leiden

    Krijg jij een kick van het oplossen van IT-problemen? Veel bedrijven zitten te springen om specialisten zoals jij, want zelf zijn ze niet zo goed met computers. We hebben leuke vacatures openstaan voor een applicatiebeheerder, systeembeheerder of operator. Je kunt ook bij de servicedesk aan de slag en klanten helpen met jouw kennis van IT. Doe wat het beste bij jou past! Bekijk de IT en automatisering vacatures Leiden.

    Zorg vacatures Leiden

    In de zorg is er altijd werk voor fulltimers, parttimers, starters en zzp’ers. Ook in Leiden en omgeving. Omdat er veel vraag is naar zorgmedewerkers komen er geregeld nieuwe Leiden vacatures bij. Zo heb jij voldoende keuze en vinden we samen een baan die bij jou past. Je gaat bijvoorbeeld aan de slag als thuishulp, pedagogisch medewerker of helpen in de ouderenzorg. Of als helpende en verzorgende of verpleegkundige. Heb jij een zorgachtergrond? Kijk dan welke zorg vacatures Leiden echt iets voor jou zijn.

    Werk jij als zzp’er in de zorg en wil jij de leukste zzp zorg-opdrachten bij de beste werkgevers? Meld je aan als zzp’er bij één van onze Luba Zorg vestigingen.

    Werken in Leiden? Solliciteer op de vacatures Leiden van Luba

    Wil jij werken in Leiden of werken in de Leidse regio? Als grootste uitzendbureau voor het MKB hebben we de meeste vacatures bij de beste lokale werkgevers. Van vmbo- tot wo-niveau, en van fulltime, parttime en zorg zzp'ers. Wij vinden werk in Leiden waar jij iedere dag met plezier naartoe gaat. Zoek je een tijdelijke opdracht of juist een baan met uitzicht op een vast contract? Ook die uitdaging gaan we samen aan. Bekijk alle vacatures in omgeving Leiden en solliciteer op jouw manier. Vaak heb je binnen één werkdag al reactie. Of neem contact met ons op om een afspraak te maken bij Luba uitzendbureau Leiden of een andere vestiging bij jou in de buurt.

    Luba Scholing

    Ontdek je talent via Luba Scholing

    Dat is werken én leren voor een goed salaris bij de beste bedrijven in de buurt.