0
    Je kunt hier je sollicitatie afmaken
    Menu

    Vacatures Noordwijk

    Luba heeft altijd de leukste vacatures in Noordwijk. Fulltime, parttime, starter of juist meer ervaren, bij Luba vind je altijd wat je zoekt. Luba werkt in Noordwijk samen met de beste lokale werkgevers. Wij hebben de meeste vacatures bij de leukste werkgevers en daardoor is er altijd passend werk voor jou.

    Wanneer je bij ons solliciteert, krijg je binnen één werkdag een reactie. We nemen persoonlijk contact met je op en zorgen dat jij bij de leukste werkgevers op gesprek kan gaan. En dankzij onze sollicitatietips ben jij goed voorbereid voor jouw nieuwe baan. Ben je aangenomen? Ook dan kan je op ons rekenen. We houden contact en kijken hoe we je verder kunnen helpen in je ontwikkeling. Ook kan je via Luba gratis een opleiding volgen en verschillende certificaten halen, zodat jij de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen tot een vakbekwame kracht.

    Filter vacatures

    Sluiten
    Toon resultaten
    Bekijk op kaart Bekijk op kaart Toon kaart
    Sluiten

    {{result.item.title}}

    • {{result.item.facets.contractTypes.slice().sort((c1, c2) => c1.order - c2.order)[0].name}}
    • {{result.item.facets.educationLevels[0].name}} en hoger

    Vacatures Noordwijk fulltime en parttime

    Bij ons kan je solliciteren zoals je wil. Na je sollicitatie gaan we persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Persoonlijk contact maakt het verschil en tijdens het kennismakingsgesprek horen wij graag wat jouw wensen zijn. Bij Luba kan je terecht voor fulltime én parttime vacatures, net wat bij jou past.

    Wanneer je fulltime wil werken in Noordwijk, kan je tussen de 0 en 40 uur per week werken. De uren die je werkt zijn afhankelijk van waar je gaat werken. Werk jij liever parttime? Ook dat is mogelijk. Dankzij ons ruime aanbod parttime vacatures is er altijd wel een baan die bij je past. En houd jij genoeg vrije tijd over om naast je werk leuke activiteiten te ondernemen.

    Bekijk alle fulltime en parttime vacatures in Noordwijk. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd passend werk bij jou in de buurt. Is er een vacature die goed bij je past? Dan gaan we meteen voor jou aan de slag.

    Magazijn en logistiek vacatures Noordwijk

    Heb je een passie voor transport? Of vind je het leuk om in het magazijn te werken en zorg jij dat alles soepel verloopt? Bekijk onze magazijn en logistiek vacatures in Noordwijk. Wie weet ben jij straks wel dé expeditie medewerker, inpakker, magazijnmedewerker, logistiek medewerker of orderpicker waar jouw collega’s op kunnen bouwen. We werken samen met een groot aantal logistieke bedrijven in Noordwijk, dus gegarandeerd dat jouw nieuwe baan ertussen zit.

    Transport en Chauffeur vacatures Noordwijk

    In de transportsector kan je werken als vrachtwagenchauffeur, bezorger, heftruck chauffeur en reachtruckchauffeur. Je kan bij ons beginnen als starter, maar ook om de volgende stap in je carrière te zetten. Luba werkt samen met veel grote transportbedrijven in en rond Noordwijk. Interesse? Bekijk dan hier de transport en chauffeur vacatures Noordwijk.

    Commerciële vacatures Noordwijk

    Ben jij commercieel ingesteld en vind je het fijn om samen te werken met collega's en klanten? Bij Luba hebben we genoeg commerciële vacatures die daaraan voldoen. Spring de auto in en ga op bezoek bij klanten als accountmanager of verwerk de geplaatste orders als commercieel medewerker binnendienst. Ben jij liever op pad? Als commercieel medewerker buitendienst maak je iedere dag iets anders mee. Welke baan je ook kiest, je werkdagen zijn energiek, gevarieerd en vol uitdagingen. Klinkt goed? Bekijk dan snel onze commerciële vacatures Noordwijk.

    Administratieve vacatures Noordwijk

    Houd je ervan om alles netjes georganiseerd te hebben en ben je op zoek naar een administratieve functie? Dan staan veel bedrijven te springen om jouw komst. Administratieve ervaring is handig, maar zelfs met geen ervaring kan jij aan de slag bij een leuke werkgever waar jij kan leren en groeien. Bekijk onze administratieve vacatures Noordwijk en vind interessante banen als hostess, secretaresse, administratief medewerker of telefoniste/receptioniste.

    Technische vacatures Noordwijk

    In Noordwijk zijn er veel technische bedrijven, dus het is niet verrassend dat er altijd nieuwe collega’s nodig zijn in deze groeiende branche. Technische bedrijven hebben nieuwe collega's zoals jij hard nodig. Word bijvoorbeeld assemblagemonteur, metaalbewerker, technisch dienstmedewerker of elektromonteur. Er zijn te veel functies om op te noemen, dus neem zelf een kijkje bij de technische vacatures Noordwijk.

    Industrie en Productie vacatures Noordwijk

    Draag jij binnenkort je steentje bij aan allerlei toffe productieprocessen? Voor ieder niveau hebben wij in Noordwijk de leukste banen in de industrie/productie. Bijvoorbeeld als teamleider, productiemedewerker, operator, poedercoater en nog veel meer. Wij kennen alle lokale werkgevers in Noordwijk en helpen jou altijd aan een passende baan.

    HR- en managementvacatures Noordwijk

    Groeien doe we samen! In je HR- of managementfunctie geef je graag het goede voorbeeld en zorg je ervoor dat je collega's optimaal kunnen presteren. Iedere dag zie jij jouw team beter worden. En behalen jullie goede resultaten, dan vieren jullie successen samen. Past een functie als vestigingsmanager, HR-medewerker of intercedent bij jou? Bekijk dan de HR- en managementvacatures Noordwijk.

    Werken in Noordwijk? Solliciteer op de vacatures Noordwijk van Luba

    Wil je werken in Noordwijk of in de regio? Als grootste uitzendbureau voor het MKB hebben we de meeste vacatures bij de beste lokale werkgevers. Van vmbo- tot wo-niveau en van fulltime tot parttime. Wij hebben werk in Noordwijk waar je elke dag met plezier naartoe gaat. Zoek je een tijdelijke opdracht of juist een baan met uitzicht op een vast contract? Bekijk alle vacatures in de omgeving Noordwijk en solliciteer op jouw manier. Je krijgt binnen één werkdag reactie van ons. Wil jij liever één van onze collega’s spreken? Loop gerust binnen bij Luba Uitzendbureau Noordwijk of een andere vestiging bij jou in de buurt.

    Luba Scholing

    Ontdek je talent via Luba Scholing

    Dat is werken én leren voor een goed salaris bij de beste bedrijven in de buurt.