0
    Je kunt hier je sollicitatie afmaken
    Menu

    Vacatures Utrecht

    In de stad Utrecht is er heel veel mogelijk. Door de centrale ligging van de stad is het een populaire plaats om te werken. Luba heeft vacatures in de zorg, techniek, transport, ICT en nog heel veel meer. Maar hoe vind je een vacature Utrecht die past bij jouw kwaliteiten? Luba heeft contact met alle lokale werkgevers. Zo kunnen we jou snel aan een baan helpen die echt bij jou past. Plezier in je werk en alles uit je kwaliteiten halen is daarmee een garantie. Bekijk onze vacatures in Utrecht en omgeving en solliciteer direct. We zorgen dat je snel een sollicitatiegesprek tegemoet kunt zien. Daar houdt het niet op. Want als je eenmaal bent aangenomen zorgen we nog steeds dat alle aandacht naar jouw ontwikkeling gaat.

    Filter vacatures

    Sluiten
    Toon resultaten
    Bekijk op kaart Bekijk op kaart Toon kaart
    Sluiten

    {{result.item.title}}

    • {{result.item.facets.contractTypes.slice().sort((c1, c2) => c1.order - c2.order)[0].name}}
    • {{result.item.facets.educationLevels[0].name}} en hoger

    Vacatures Utrecht fulltime en parttime

    Iedereen is uniek. We organiseren ons leven zoals we willen. De één wil een volledige werkweek werken, de ander combineert het graag met een hobby of een eigen bedrijf. Daarom vind je bij Luba veel fulltime en parttime vacatures.
    Voltijds werken in Utrecht omvat een 0-urige werkweek, maar soms ook 36 uur. Geen fulltime baan voor jou? Dan hebben we veel parttime vacatures in Utrecht. Zo heb je genoeg tijd voor jezelf, je sport, je kinderen en meer.

    Bekijk de fulltime vacatures in Utrecht of parttime in Utrecht. We garanderen dat je snel aan de slag gaat in Utrecht.

    Magazijn en Logistiek vacatures Utrecht

    Is transport echt jouw ding? Of werk je liever in het magazijn waar je de structuur helemaal op kan zetten zodat alles op rolletjes loopt? Bekijk dan onze vacatures magazijn en logistiek Utrecht. Je kunt werken als expeditie medewerker, inpakker, magazijnmedewerker of orderpicker. We werken samen met een groot aantal logistieke bedrijven in Utrecht, daarom komen er wekelijks nieuwe vacatures in Utrecht bij. Zo kun jij de perfecte stap zetten in de wereld van logistiek en transport!

    Commerciële vacatures Utrecht

    Als je commercieel bent ingesteld kan je bij heel veel bedrijven werken. Want vrijwel ieder bedrijf dat een product of dienst verkoopt, maakt gebruik van commerciële medewerkers. Dus heb je een vlotte babbel en ga je 100% voor jouw doel? Luba heeft genoeg commerciële vacatures Utrecht. Kom werken als sales executive, ga in gesprek met bedrijven als accountmanager, ga in gesprek met bedrijven als commercieel medewerker binnendienst of ga elke dag op pad als commercieel medewerker buitendienst. Ieder werkdag is weer een feestje!

    Technische vacatures Utrecht

    Gaat jouw hart sneller kloppen van een baan in de technische sector? In de stad Utrecht is er genoeg kans op een leuke baan! Technische bedrijven zitten veel in Utrecht omdat het centraal in Nederland ligt. Het is dus niet gek dat we veel technische vacatures Utrecht hebben. Er wordt namelijk volop gezocht naar jong talent! Bij Luba kun je solliciteren als assemblage monteur, metaalbewerker, technische dienst medewerker of elektro monteur. Het is te veel om op te noemen, dus neem zelf een kijkje bij de technische vacatures Utrecht en vind jouw droombaan.

    Industrie en Productie vacatures Utrecht

    Ben je op zoek naar een leuke baan in de industrie en/of productie branche? En wil je graag in Utrecht werken? Dan heeft Luba de perfecte baan voor jou! Onze industrie en productie vacatures Utrecht kennen veelzijdige baanopties. Zo kun je werken als operator, productiemedewerker of teamleider productie. Van fulltime banen tot banen als leerling, we bieden altijd de baan die bij jou past! Bekijk hier onze vacatures in de industrie en productie vacatures Utrecht.

    Winkel vacatures Utrecht

    Werken in een winkel blijft nog steeds razend populair. En als je kijkt naar winkel vacatures Utrecht dan blijkt dat er nog heel veel vragen is naar studenten, starters en meer ervaren krachten. Het werken in een winkel is vaak een goede start van je carrière. De werktijden zijn flexibel en je werkt vaak in een gezellig team. Dat maakt het werk leuker en bovendien kan je daardoor altijd weer nieuwe sociale contacten opdoen. Enthousiast geworden en benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hier onze winkel vacatures Utrecht.

    Bouw vacatures Utrecht

    Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging in de bouw dan is Luba de perfecte plek om te beginnen. We hebben de leukste bouw vacatures Utrecht op ieder niveau. Of je nu een starter bent of al wat jaren werkervaring hebt. Zo kan je werken als timmerman, dakdekker, werkvoorbereider of voorman. Stroop je mouwen op, bekijk hier de bouw vacatures Utrecht en solliciteer op jouw droombaan!

    Transport en Chauffeur vacatures Utrecht

    De transportsector biedt tal van mogelijkheden. Zo kan je werken als vrachtwagenchauffeur, bezorger, heftruck chauffeur en reachtruckchauffeur. In de stad Utrecht zijn er volop mogelijkheden! Bekijk hier onze transport en chauffeur vacatures Utrecht en zet de volgende stap in jouw carrière.

    Schoonmaak vacatures Utrecht

    Ben jij een schoonmaaktalent? En houd je ervan om thuis ook grondig schoon te maken? Schoonmaken is nooit saai, want er is altijd meer te doen. Van poetsen en schrobben tot stofzuigen en glazenwassen, schoonmaken is nooit saai. Bekijk hier de schoonmaak vacatures Utrecht van Luba. Of je nu wilt werken als glazenwasser of schoonmaker, er zijn volop mogelijkheden in Utrecht.

    Werken in Utrecht? Solliciteer op de vacatures Utrecht van Luba

    Wil jij werken in Utrecht of werken in de regio Utrecht? Als grootste uitzendbureau voor het MKB hebben we de meeste vacatures bij de beste lokale werkgevers. Van vmbo- tot wo-niveau, en van fulltime tot parttime. We vinden werk in Utrecht waar jij iedere dag met plezier naartoe gaat. Zoek je een tijdelijke opdracht of juist een baan met uitzicht op een vast contract? Ook die uitdaging gaan we samen aan. Bekijk alle vacatures in omgeving Utrecht en solliciteer op jouw manier. Vaak heb je binnen één werkdag al reactie. Of neem contact met ons op om een afspraak te maken bij Luba uitzendbureau Utrecht of een andere vestiging bij jou in de buurt.

    Luba Scholing

    Ontdek je talent via Luba Scholing

    Dat is werken én leren voor een goed salaris bij de beste bedrijven in de buurt.