0
    Je kunt hier je sollicitatie afmaken
    Menu

    Vacatures Woerden

    Luba heeft altijd de leukste vacatures in Woerden. Fulltime, parttime, starter of juist meer ervaren, bij Luba vind je altijd wat je zoekt. Luba werkt in Woerden samen met de beste lokale werkgevers. Wij hebben de meeste vacatures bij de leukste werkgevers en daardoor is er altijd passend werk voor jou.

    Wanneer je bij ons solliciteert, krijg je binnen één werkdag een reactie. We nemen persoonlijk contact met je op en zorgen dat jij bij de leukste werkgevers op gesprek kan gaan. En dankzij onze sollicitatietips ben jij goed voorbereid voor jouw nieuwe baan. Ben je aangenomen? Ook dan kan je op ons rekenen. We houden contact en kijken hoe we je verder kunnen helpen in je ontwikkeling. Ook kan je via Luba gratis een opleiding volgen en verschillende certificaten halen, zodat jij de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen tot een vakbekwame kracht.

    Filter vacatures

    Sluiten
    Toon resultaten
    Bekijk op kaart Bekijk op kaart Toon kaart
    Sluiten

    {{result.item.title}}

    • {{result.item.facets.contractTypes.slice().sort((c1, c2) => c1.order - c2.order)[0].name}}
    • {{result.item.facets.educationLevels[0].name}} en hoger

    Vacatures Woerden fulltime en parttime

    Bij ons kan je solliciteren zoals je wil. Na je sollicitatie gaan we persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Persoonlijk contact maakt het verschil en tijdens het kennismakingsgesprek horen wij graag wat jouw wensen zijn. Bij Luba kan je terecht voor fulltime én parttime vacatures, net wat bij jou past.

    Wanneer je fulltime wil werken in Woerden, kan je tussen de 0 en 40 uur per week werken. De uren die je werkt zijn afhankelijk van waar je gaat werken. Werk jij liever parttime? Ook dat is mogelijk. Dankzij ons ruime aanbod parttime vacatures is er altijd wel een baan die bij je past. En houd jij genoeg vrije tijd over om naast je werk leuke activiteiten te ondernemen.

    Bekijk alle fulltime en parttime vacatures in Woerden. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd passend werk bij jou in de buurt. Is er een vacature die goed bij je past? Dan gaan we meteen voor jou aan de slag.

    Vacatures magazijn en logistiek Woerden

    Ligt jouw hart bij transport? Of ben je ervaren in het magazijn en zorg je dat alles op rolletjes loopt? Ontdek onze vacatures magazijn en logistiek Woerden. Misschien ben jij wel de volgende expeditie medewerker, inpakker, magazijnmedewerker of orderpicker waar je collega’s niet zonder kunnen. We werken samen met diverse bedrijven in de logistieke sector van Woerden, dus jouw nieuwe baan vind je gegarandeerd bij Luba.

    Commerciële vacatures Woerden

    Werk je graag met collega's en klanten en beschik je over een commerciële instelling? Bij Luba bieden we genoeg functies waar je deze eigenschappen goed kan gebruiken. Pak de auto en bezoek klanten als accountmanager of verwerk bestellingen als commercieel medewerker binnendienst. Ben jij liever onderweg? Als commercieel medewerker buitendienst maak je iedere dag iets anders mee. Neem snel een kijkje bij onze commerciële vacatures Woerden en vind jouw nieuwe uitdaging.

    Technische vacatures Woerden

    Met veel technische bedrijven in Woerden is het niet verrassend dat deze bloeiende sector voortdurend technisch personeel zoekt. Technische bedrijven zijn op zoek naar mensen zoals jij als assemblage monteur, metaalbewerker, medewerker technische dienst. Wil jij werken in de techniek? Neem zelf een kijkje bij onze technische vacatures Woerden.

    Industrie en Productie vacatures Woerden

    Draag jij binnenkort je steentje bij aan allerlei toffe productieprocessen? Voor ieder niveau hebben wij in Woerden de leukste banen in de industrie/productie. Bijvoorbeeld als teamleider, productiemedewerker, operator, poedercoater en nog veel meer. Wij kennen alle lokale werkgevers in Woerden en helpen jou altijd aan een passende baan.

    Transport/chauffeurs vacatures Woerden

    Zoek jij werk als chauffeur of in de transport? Bij Luba hebben we verschillende vacatures voor vrachtwagenchauffeur, bezorger, heftruck chauffeur en reachtruck chauffeur. Voldoende keuze voor jou en wij helpen je graag bij het vinden van een nieuwe baan. Bekijk onze transport- en chauffeur vacatures Woerden.

    Klantenservice vacatures Woerden

    Ben jij communicatief vaardig en ook nog eens sterk in administratie? Dan is callcenter medewerker of klantenservice medewerker echt iets voor jou! Je hebt niet alleen gesprekken met klanten; werken in de klantenservice in Woerden betekent ook samenwerken met de leukste collega’s! Als je liever een team aanstuurt, kan je bijvoorbeeld aan de slag als supervisor van een callcenter. Er zijn veel mogelijkheden! Ontdek het zelf en bekijk onze klantenservice vacatures Woerden.

    Zoek jij een baan in Woerden? Solliciteer bij Luba en wij vinden een baan die bij jou past.

    Jij zoekt werk in Woerden en omgeving. Wij zijn het grootste uitzendbureau voor MKB en er is altijd een Luba-vestiging bij jou in de buurt. Onze collega’s helpen jou persoonlijk aan een baan die bij jou past, bij de beste lokale werkgevers.
    Bij Luba vind je banen van vmbo- tot wo-niveau en parttime tot fulltime. Solliciteer bij ons, of schrijf je in en wij vinden de baan in Woerden waar jij elke dag graag naartoe gaat. Ook als jij op zoek bent naar tijdelijke opdracht of juist een vast contract, hebben wij passende vacatures. Als je bij ons solliciteert, ontvang je binnen één werkdag reactie. We bespreken graag jouw wensen, dus wees niet bang om contact op te nemen of Luba uitzendbureau Woerden binnen te lopen.

    Luba Scholing

    Ontdek je talent via Luba Scholing

    Dat is werken én leren voor een goed salaris bij de beste bedrijven in de buurt.