Garantieregeling werving en selectie

Werving & selectie via Luba betekent dat je niet voor verrassingen komt te staan. Onze garantieregeling zorgt daarvoor:

 1. Transparantie en openheid staat bij ons centraal. Dankzij onze rekenmodule ziet u meteen wat uw werving & selectie kosten zijn.

 2. Wij staan voor de perfecte match en geloven dat wij door kennis van het bedrijf en functie ook gegarandeerd deze perfecte match kunnen maken. Wij willen niet dat onze klanten betalen voor een dienst waar wij niet de van te voren afgesproken kwaliteit hebben geleverd.

 3. No-cure-no-pay; als een kandidaat binnen de wettelijke proeftijd aantoonbaar niet geschikt blijkt te zijn voor het werk betaal je niets. Je meldt dit direct aan ons, nog voor je de kandidaat informeert.

 4. Voor de no-cure-no-pay regeling geldt dat Luba een exclusiviteit heeft van twee weken. In die twee weken wordt geen ander bureau ingeschakeld, of eigen werving verricht.

 5. Wordt een opdracht na het tekenen van de opdrachtovereenkomst ingetrokken dan betaalt de opdrachtgever 50% van de fee.

 6. We spreken een tijdsbestek (6 weken) af waar binnen de selectie/werving afgerond moet zijn. In die weken werven/selecteren wij de kandidaat, vinden de gesprekken plaats en wordt uiteindelijk een kandidaat gekozen. Is de opdracht binnen dit tijdsbestek niet ingevuld dan mag de opdrachtgever kosteloos de opdracht annuleren.

 7. Om de opdracht binnen 6 weken af te kunnen ronden vragen wij ruimte in de agenda van de opdrachtgever zodat kandidaten op korte termijn in gesprek kunnen met de opdrachtgever.

 8. Wij brengen de eerste helft van de fee in rekening voor aanvang van het dienstverband. Wanneer de kandidaat binnen de wettelijke proeftijd stopt, wordt dit gedeelte van de fee gecrediteerd. Wij willen niet dat onze klanten betalen voor een dienst waar wij niet de van te voren afgesproken kwaliteit hebben geleverd.

 9. De tweede helft van de fee betaal je nadat de kandidaat zijn wettelijk geldige proeftijd met goed gevolg heeft doorlopen.

Wanneer er niet wordt voldaan aan de voorwaarden van bovenstaande garantieregeling, dan geldt er een fee van 20% van het bruto jaarinkomen inclusief vakantiegeld.

Bezegeling

 • Samen met jou wordt gekozen voor een bepaald dienstenpakket.
 • Deze keuze wordt vastgelegd en ondertekend.
 • Na deze bezegeling zijn alle kosten, regels en voorwaarden duidelijk voor jou.

Contact

Wil je meer weten over werving en selectie, neem dan contact op met de dichtstbijzijnde vestiging.

Contact

Meld een vacature aan

Dan vullen wij hem snel in!

Waar kunnen we jou
mee helpen?

Welke vraag je ook hebt, we staan je graag te woord en komen met een passende oplossing.