Johan droomt!

6 vragen aan onze CEO Johan Doornenbal.

Jij hebt een droom.
Nou ja, dat zeg je verkeerd. Het is niet mijn droom natuurlijk. Het is de droom van Luba. In 2020 willen wij 11.000 talenten aan het werk hebben in het MKB. Dat is een mooi streven, toch?

Maar de meeste dromen zijn bedrog. Denk je dat jouw droom wel uitkomt?
Jazeker, want samen gaan we ervoor om die 11.000 talenten binnen het MKB te bemiddelen zodat jij kan blijven ondernemen. Ook als de markt krapper wordt en talent moeilijker te vinden is. 

Dat klinkt allemaal inspirerend, maar komt er na dromen ook doen? 
Juist daar zijn we goed in bij Luba. Elke dag een beetje beter worden. Van Goed naar Goud zeggen we zelf. Elke dag zijn mijn collega's bezig om die flexkrachten te vinden die het verschil maken. Dat kunnen we niet alleen, we hebben jou als partner ook echt nodig. Wij geloven er in dat je samen verder komt.

Hoe ga je – of moet ik zeggen, jullie - die droom realiseren?
Dat zit hem in het continu verbeteren en door slimmer in te spelen op de behoeftes van het MKB. Zodat wij weten wat je morgen nodig hebt. Maar ook door onze verantwoordelijkheid te nemen, wendbaar te zijn, de samenwerking op te zoeken en natuurlijk plezier te maken.

Je gaf al aan dat je dat niet alleen kunt. Wie is daarbij het belangrijkst?
Natuurlijk jij als onze klant. Maar bovenal de flexwerkers die dagelijks het verschil maken op de werkvloer. En uiteraard mijn collega’s, die de gewone dingen ongewoon goed doen.

En Johan, heb jij dit morgen allemaal gerealiseerd? 
(Lacht) Het liefst wel. Maar ik ben ook realistisch. Je wordt niet in één keer olympisch kampioen. En ik grijp in dit geval graag terug naar olympisch kampioen Maarten van der Weijden. Hij heeft ons geïnspireerd tijdens het jaarlijkse Luba event. Hij heeft ons voorgehouden dat het gaat om iedere dag je stinkende best doen. Graven naar verbeteringen en genieten van de weg er naar toe. Zo gaan we samen goud pakken in het olympisch jaar 2020 en maken we onze droom waar.

Dit zijn wij.

Wil je meer weten over ons? Klik dan snel verder naar onze visie en missie.

Visie & Missie

In-, door- en uitstroom. Luba maakt het mogelijk.

  • wij zijn ook MKB
  • voor alles dat met in-, door- en uitstroom van personeel te maken heeft
  • wij ontzorgen je, zodat jij kunt ondernemen