​"Successen worden gevierd met tompoezen & champagne"

Jan Doove over continu verbeteren & waardevol gedrag

Functie Intercedent
Thuissituatie Samen met mijn vriendin heb ik onlangs een huis gekocht, dus we zijn druk aan het klussen!
Hobby's Voetbal en met vrienden op stap om Rotterdam onveilig te maken
Grootste geheim Dat ga ik uiteraard niet vertellen! Wel leuk om te weten is dat ik een fanatiek gamer ben, het liefst samen met vrienden en tot het licht wordt
Trots op Ik heb in april 2014 de marathon van Rotterdam gelopen in 4 uur en 8 minuten, een sportieve prestatie waar ik nog steeds trots op ben

Plezier maken en genieten
Bij Luba, net als bij elke andere organisatie, is het belangrijk dat je plezier hebt in je werk. Niet alleen maar druk, haast en stress. Dat je ook even stil kunt staan bij wat je doet en daarvan kunt genieten. Dat maakt je gemotiveerder en dus uiteindelijk ook productiever.

Voorbeeld 
Wij zijn op het moment heel hard aan het werk om de vestiging Rotterdam op de kaart te zetten. We begonnen in oktober 2015 met niks en hebben nu gemiddeld 2.000 euro marge per week. We zijn zeker nog niet waar we willen zijn, maar het begin is er en daar zijn we trots op. Van die kleine successen kan ik echt al enorm genieten.

Successen vieren
Hard werken hoort er natuurlijk bij, maar sta af en toe ook stil bij wat je bereikt hebt. Successen moeten behaald worden maar zeker ook gevierd worden. Drink een glaasje champagne op het binnenhalen van een grote klant. Haal tompoezen bij een plaatsing. Maak er een gezamenlijke overwinning van door elkaar te feliciteren. En deel ook je successen door deze in de Rijnmond app te zetten.

Met lol je werk doen 
Dingen als samen lunchen zorgt voor een goede sfeer in het team, maar ook een heleboel lol. Je kunt veel lachen, maar alsnog serieus aan het werk zijn. Bij mij zit plezier bijvoorbeeld in de vrijdagmiddag borrel en in werken met Cleo. Kijk voor jezelf ook eens naar situaties waarin jij met lol je werk doet en zoek die wat vaker op.