"Ik probeer elke dag iets nieuws te leren van mijn collega's."

Stephanie van Haren over continu verbeteren en waardevol gedrag

Functie Luba Management Trainee
Hobby's Sporten, honden trainen en met het thuisfront genieten van de leuke dingen in het leven, zoals een mooie vakantie
Grootste geheim Dat houd ik graag geheim ;-)
Trots op Mijn loopbaan bij Luba, van intercedent A naar vestigingsmanager in opleiding

Samen werken
Bij Luba werk je met en voor mensen. Een baan waarbij je continu bezig bent met mensen, kan je vergelijken met een willekeurige teamsport: je moet samenwerken om te kunnen scoren. Elkaar helpen en hulp vragen is dan heel normaal en zelfs noodzakelijk. For better en for worse. Zowel goed lopende acties als problemen die we onderweg tegenkomen worden besproken. Daar worden we met z'n allen beter van. Zo probeer ik iedere dag iets nieuws te leren van een collega.

Elkaar stimuleren 
Om echt verder te komen is er een bepaalde sfeer nodig. Een omgeving die je stimuleert, inspireert en motiveert, zorgt ervoor dat jij het beste uit jezelf wilt halen. Er heerst een gezonde winnaarsmentaliteit bij Luba. Doet team A iets, dan wil team B hier overheen. We gunnen het elkaar ook enorm hoor, maar we zetten dan toch net even een stapje bij.

Kwaliteiten en verbeterpunten
Ons doel is om iedere dag een beetje beter te worden en de gewone dingen ongewoon goed te doen. Daarvoor is het nodig om zelf reflectiemomentjes in te plannen. Ik kijk bijvoorbeeld iedere dag even terug: wat heb ik heel goed gedaan en wat kan ik nog verbeteren?

Geven en krijgen
Verder is het in de eerste plaats natuurlijk noodzakelijk dat je goed met elkaar omgaat en dit begint bij jezelf. Zolang je eerlijk en open bent, krijg je dit ook terug.​