Uitzendbureau Burgh-Haamstede

Adres   De Roterij 18
Plaats   4328 BA Burgh-Haamstede
Telefoon   (0111) 40 70 85
E-mail   burgh-haamstede@luba.nl

Openingstijden
Luba Burgh-Haamstede is iedere werkdag bereikbaar tussen 08:30 en 17:30 uur via telefoon en e-mail. Bezoek alleen op afspraak.

Luba Uitzendbureau Burgh-Haamstede

Luba Uitzendbureau Burgh-Haamstede is sinds 2017 actief in deze badplaats, die bekend staat om de mooie stranden, campings en gezellige terrasjes. Het bedrijvige Zierikzee ligt om de hoek en via de Oosterscheldekering ben je zo op Noord-Beveland. Een goede uitvalsbasis dus voor de regio Zeeland. Met de wisselende arbeidsseizoenen biedt Burgh-Haamstede een levendige, afwisselende omgeving waar Luba klaar staat voor al jouw HR uitdagingen. We zijn gevestigd op de Roterij. Onze benadering is persoonlijk, we staan graag dichtbij onze opdrachtgevers en flexwerkers. Hebben wij nog geen kennis gemaakt? Maak dan snel een afspraak met ons en ervaar onze aanpak zelf!

 

Een greep uit onze
vacatures in Burgh-Haamstede

In-, door- en uitstroom?
Luba maakt het mogelijk.

  • wij zijn MKB, net zoals jij
  • voor alles wat met in-, door- en uitstroom van personeel te maken heeft
  • wij ontzorgen je, zodat jij kunt ondernemen

Maak kennis met ons team in Burgh-Haamstede. Wij staan voor je klaar!

(0111) 40 70 85. Of mail ons.

Review Luba Uitzendbureau Burgh-Haamstede

Wij verzamelen reviews via Google. Wil jij de vestiging in Burgh-Haamstede ook beoordelen? Laat dan snel een review achter.

Pas jij bij het MKB

Test jezelf! Pas jij bij het MKB?

 

Korte lijnen of lange procedures? Wil je veel collega's of werk je liever in een klein team? Kies steeds de foto die het beste bij jou past en ontdek of jij bij het MKB past!

Gefeliciteerd, jij kunt zó aan de slag in het MKB!

Werken in het MKB betekent dat je bijna nooit een pak aan hoeft en al snel samenwerkt met een manager of zelfs de directeur. Er zijn volop mogelijkheden! En er is altijd een leuk MKB-bedrijf bij jou in de buurt. Op de fiets naar je werk in plaats van lang in de trein of in de file: wie wil dat niet? Bekijk snel onze vacatures.

Jammer, het lijkt erop dat jij liever bij een corporate werkt

En dat terwijl er in Nederland meer dan 400.000 MKB-bedrijven zijn met hele leuke vacatures! Daar ben je geen radertje in het geheel, maar kun je echt verschil maken. Meehelpen om een bedrijf te bouwen en resultaat van je werk zien: wie wil dat niet? Kijk snel bij onze vacatures of er niet toch iets voor je bij zit.