Wie zijn we?

Wij zijn een uitzendbureau dat zich heeft gespecialiseerd in de bemiddeling van banen in het MKB tot mbo+ niveau. Je vindt ons door heel Nederland en we groeien nog steeds. Dit jaar hebben we bijvoorbeeld weer nieuwe vestigingen geopend in Dordrecht en Burgh-Haamstede.

Wij vinden een persoonlijke en professionele aanpak heel belangrijk. Door onze klanten en flexwerkers goed te kennen, kunnen we langdurige en duurzame matches maken.

50 jaar jong

In 2018 zijn we 50 jaar jong! Dit vieren we het hele jaar, met allerlei leuke acties voor onze klanten, flexwerkers en natuurlijk de eigen medewerkers. In april liepen we samen met onze klanten en flexwerkers de Leidse Singelloop en in mei fietsten we met 20 collega’s naar de top van de Mont Ventoux. We zijn trots op onze organisatie en laten dat graag zien!

Samen komen we verder!

Luba 50 jaar jong
Luba is sportief!
Luba komt samen!
Luba 50 jaar!

Jouw werkdag als intercedent

Ochtend

Jouw dag begint natuurlijk met een kop koffie en een praatje met collega’s. Vandaag starten jullie met een werkoverleg: jullie hebben het over klanten en flexwerkers. Zijn er nog mogelijkheden om plaatsingen te realiseren? Daarna ga je de binnengekomen sollicitaties in het systeem beoordelen. Je belt meteen een paar sollicitanten om intakegesprekken in te plannen. Tussendoor belt er een klant met een aanvraag. Je gaat deze natuurlijk persoonlijk ophalen dus je plant een afspraak voor vanmiddag.

Middag

Na de lunch met collega’s ga je voorbereiden op je gesprek vanmiddag. Daarna stap je samen met een collega in de auto. Het gesprek gaat goed en na de rondleiding stap je weer in de auto en rij je terug naar de vestiging. Daar zet je de aanvraag in het systeem en belt een kandidaat die goed zou passen op deze functie alvast op. Je schrijft een goede vacaturetekst en plaatst deze online. Je sluit de dag af door de intakegesprekken voor morgen alvast voor te bereiden. Na nog één keer je mail te hebben bekeken, zet je je computer uit en zit de dag er weer op!

Enthousiast over Luba?

Hebben we je enthousiast gemaakt over onze organisatie? Check dan de vacatures en reageer snel! Een sollicitatie sturen is simpel: Je klikt op de solliciteren button onder de vacature, vult de gevraagde vulden in en voegt jouw cv toe. Onze recruiter Femke neemt dan zo snel mogelijk contact met je op!

Wil je meer lezen over Femke? Dat kan hier.

Direct naar de vacatures bij Luba

Onze droom

Wij van Luba hebben één gezamenlijke droom: in 2020 willen we 11.000 talenten aan het werk hebben. Dit is natuurlijk best een uitdaging, met de steeds krappere markt en talenten die moeilijk te vinden zijn. Maar door de gewone dingen ongewoon goed te doen, bereiken wij ons doel. Misschien zelfs al voor 2020!