Wie zijn we?

Wij zijn een uitzendbureau dat zich heeft gespecialiseerd in bemiddeling van banen in het MKB tot mbo+. We zijn te vinden door heel Nederland altijd dichtbij jou in de buurt en groeien elk jaar nog steeds. Dit jaar hebben we bijvoorbeeld een nieuwe vestiging geopend in Bodegraven.

Wij vinden persoonlijkheid erg belangrijk. Door onze vacatures persoonlijk op te halen en al onze kandidaten persoonlijk bij ons op de vestiging te laten komen kunnen we de beste en langdurige matches maken.

Met Luba naar de top

Naast hard werken vinden we sportiviteit ook belangrijk. Elk jaar lopen we samen mee met de Leidse Singelloop en fietsen we heel wat af. Vorig jaar fietsten we naar de top van de Mont Ventoux. We zijn trots op onze organisatie en vinden het leuk om leuke uitjes met elkaar te ondernemen.

Samen komen we verder!

Luba 50 jaar jong
Luba is sportief!
Luba komt samen!
Luba 50 jaar!

Jouw werkdag als intercedent

Ochtend

Je start je dag met een kop koffie of thee en een praatje met je collega’s. Je behandelt de binnengekomen mails en je beoordeelt de sollicitaties in het systeem. Je belt de geschikte kandidaten na om een afspraak in te plannen voor een persoonlijk intake gesprek bij de dichtstbijzijnde vestiging. De telefoon gaat en een klant belt met een aanvraag. Je stapt in de auto samen met je collega om de aanvraag persoonlijk op te halen. Na het gesprek stap je weer in de auto terug naar de vestiging. Je werkt de aanvraag uit, schrijft een goede pakkende vacaturetekst en belt gelijk die ene passende kandidaat voor de functie. Tegelijkertijd blijft de telefoon ook gaan en beantwoord je deze.

Middag

Na de lunch met je collega’s staan er in de agenda verschillende intake gesprekken gepland. Je voert deze gesprekken en zorgt dat de kandidaat al gelijk is voorgesteld voordat hij de deur uit loopt. Je legt uit wat de kandidaat verder kan verwachten vanuit Luba. Je werkt je intake gesprek uit zodat de kandidaat terug te vinden is in het systeem. Als laatst check je nog even je mail en zet je de computer uit. Je dag zit er weer op!

Enthousiast over Luba?

Hebben we je enthousiast gemaakt over onze organisatie? Check dan de vacatures en reageer snel! Een sollicitatie sturen is simpel: Je klikt op de solliciteren button onder de vacature, vult de gevraagde vulden in en voegt jouw cv toe. Onze recruiter Femke neemt dan zo snel mogelijk contact met je op!

Wil je meer lezen over Femke? Dat kan hier.

Direct naar de vacatures bij Luba

Onze droom

Wij van Luba hebben één gezamenlijke droom: in 2020 willen we 11.000 talenten aan het werk hebben. Dit is natuurlijk best een uitdaging, met de steeds krappere markt en talenten die moeilijk te vinden zijn. Maar door de gewone dingen ongewoon goed te doen, bereiken wij ons doel. Misschien zelfs al voor 2020!