Uitzenden

Er kunnen veel redenen zijn om flexibel personeel in te zetten. Bijvoorbeeld bij piekbelasting, in vakantieperiodes of bij een onverwachte ziekmelding. Uitzenden is een prima manier om in een plotselinge personeelsbehoefte te voorzien. Wij regelen het voor je: snel een gemotiveerde kracht, zonder de lasten en risico’s.

Inhousedienstverlening

Werk je met een grote flexibele schil, maar kom je niet voldoende toe aan het personeelsbeheer? Dan hebben we voor jou een oplossing: inhouse dienstverlening. Een vaste intercedent regelt alles bij jou op de werkvloer en is altijd bereikbaar voor vragen of advies. Dat verzekert je van de beste flexwerkers, uitstekende begeleiding en optimale flexibiliteit. Vanzelfsprekend leggen we via heldere managementinformatie verantwoording aan je af.

Poolmanagement

Als de personeelsbehoefte binnen jouw organisatie sterk fluctueert, wil je enerzijds verzekerd zijn van voldoende ingewerkte medewerkers, maar wil je niet meer mensen hebben dan nodig is. Wij realiseren een pool die naadloos aansluit op jouw vraag, zodat je dagelijks een sluitende planning hebt. We binden de flexwerkers voor langere tijd aan jouw organisatie, zodat kennis, ervaring en productiviteit behouden blijven.

EU-werknemers

Als je gebruik wilt maken van werknemers uit andere EU-landen, dan kunnen we dat voor je regelen. Samen met onze partner E&A bemiddelen we met name Poolse werknemers voor logistiek en productiewerk. Wij weten waar je allemaal aan moet denken en we werken altijd minstens één dag zelf mee. We bereiden onze flexwerkers goed voor. Niet alleen met informatie over jouw bedrijf en het werk, maar ook over Nederlandse gewoonten, huisvesting en vervoer.

Onze dienstverlening in een notendop:

  • Gemotiveerde medewerkers
  • Optimale flexibiliteit
  • Uitstekende begeleiding
  • Altijd bereikbaar voor vragen of advies
  • Heldere managementinformatie

Neem contact met ons op

We vertellen je graag meer over uitzendkrachten inlenen. Voor meer informatie over inhouse-oplossingen en de inzet van Poolse uitzendkrachten kun je ook terecht bij onze partner E&A Uitzendbureau.

Contact

Meld een vacature aan

Dan vullen wij hem snel in!

Waar kunnen we jou
mee helpen?

Welke vraag je ook hebt, we staan je graag te woord en komen met een passende oplossing.