De productie is één van de belangrijkste plaatsen binnen een bedrijf. Hier wordt immers het product gemaakt en/of in elkaar gezet! Een productiebaan houdt vaak in dat je aan een machine of een lopende band werkt. Banen die je in de productie tegenkomt zijn bijvoorbeeld inpakker, operator of productiemedewerker, waarbij je allround ingezet wordt.

Wil jij aan de slag in een productiefunctie? Dat kan op veel verschillende manieren! Je kunt parttime of fulltime aan het werk, in ploegendiensten of tijdens kantoortijden, tijdelijk of vast. Als je kiest voor ploegendiensten heb je bovendien het voordeel dat je toeslagen ontvangt als je op bijzondere uren werkt. Werken in de productie is ook ideaal als bijbaan of vakantiewerk.

Bij Luba hebben we banen in de productie van vmbo tot mbo+-niveau. Zoek jij een nieuwe baan in de productie bij een bedrijf bij jou in de buurt? Dan zit je goed bij Luba!

Productievacatures

1 10 131

Wij zijn
dichtbij & benaderbaar

  • altijd een vestiging bij jou
    in de buurt
  • persoonlijk contact met
    onze intercedenten 
  • banen met vooruitzicht
    in het MKB

Werken in
de productie

• Een verantwoordelijke baan bij jou in de buurt
• Fulltime of parttime werken, met een tijdelijk of vast contract
• Toeslagen op je salaris als je in ploegendiensten werkt
• Persoonlijke aanpak, dus altijd een werkgever die bij jou past

"Ik ben via Luba als productiemedewerker aan de slag gegaan bij <opdrachtgever>. Elke dag zorg ik met nog <aantal> collega's ervoor dat <product A> op <product B> wordt gezet en dat het <eindproduct> op een pallet wordt gezet. Ook controleer ik de <eindproducten> op fouten en etc etc. Na een week werken hebben we weer <aantal> producten afgeleverd, dat geeft wel voldoening!" 

bart VAN hagen klein.jpg
Opdrachtgever over Luba

<Naam>, bedrijfsleider bij <organisatie>: “We produceren dagelijks <tekst tekst>. Om dit te bereiken moeten onze productiemedewerkers hard werken én goed samenwerken. Op de flexwerkers van Luba kunnen we altijd rekenen. Ze passen goed bij onze organisatie en zijn echt deel van het team.”