Werken en leren via Luba

Wil jij een leuke baan, maar heb jij nog niet de juiste papieren? Luba kan jou daarbij helpen! Wij bieden diverse opleidingen en trainingen aan, van een heftruckcertificaat tot een mbo-opleiding in de vorm van een leerwerktraject voor machine operator. En van bijscholing voor verzorgenden tot een mbo-opleiding tot helpende (regio Haaglanden). Naast de benodigde papieren regelen wij ook een leuke baan voor jou, zodat je jouw nieuwe vaardigheden direct in de praktijk kan brengen.

Wil jij weten wat Luba voor jou kan doen? Bekijk de onderstaande vacatures voor leerwerkplekken en de uitgebreide informatie over onze scholingsmogelijkheden.

Vacatures leerwerktrajecten

1 6 6

Leren bij Luba

  • erkende opleidingen met diploma
  • praktijkgericht
  • baangarantie
CNC leerwerktraject

Leerwerktraject CNC-Frezer

De CNC-frezer/verspaner is de mens achter de machine! Je maakt de mooiste producten en onderdelen die we allemaal dagelijks tegen komen. Denk aan onderdelen voor de kermis-industrie, onderdelen voor machineparken, kozijnen tot kleiner werk als koppelingen.
Jij bedient de machine, controleert de voortgang van het proces en programmeert de machine.

Bedrijfsbegeleid Leertraject (BBL) Procesoperator

Heb jij technisch inzicht en wil je een baan met toekomst, meld je dan aan voor de Luba Academy: hét leerwerktraject dat je opleidt tot procesoperator.

Meteen aan het werk en een diploma behalen bij een bedrijf in de regio.

Lees meer

Luba Uitzendbureau | leerwerktraject operator
Luba Zorg opleidingen

Opleidingen in
de zorg

Wil jij werken in de zorg maar mis je de benodigde diploma's, ben je er een tijd uit geweest of wil je een volgende stap maken?

Luba Zorg Den Haag biedt zowel bijscholingsmogelijkheden voor helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen als een compleet scholingstraject tot helpende niveau 2 (mbo-diploma) in de regio Haaglanden.

Leerwerktraject zorg         Bijscholing zorg

Leerwerktraject Logistiek medewerker

Je wordt opgeleid tot logistiek medewerker en hebt na één jaar een diploma mbo niveau 2 op zak én een vaste baan. Een baan waarin je je bezig houdt met onder andere het ontvangen, controleren, registreren en opslaan van producten, orders verzamelen, verzendklaar maken van producten en producten laden.

Leerwerktraject logistiek