0
    Je kunt hier je sollicitatie afmaken
    Menu
    • Home
    • Luba Scholing
    Luba Scholing

    Leer een vak via Luba Scholing

    Werken, geld verdienen en je mbo-diploma halen: dat kan met Luba Scholing! Je volgt kosteloos het leerwerktraject tot monteur E&I/WTB of procesoperator en ontvangt vanaf dag één een mooi salaris.

    Aanmelden

    Ontvang salaris tijdens het leerwerktraject

    Luba Scholing biedt je de kans om een opleiding te volgen tot monteur E&I/WTB of procesoperator en je kennis binnen een vakgebied uit te breiden of bij te spijkeren. En je leert nieuwe vaardigheden op de werkvloer. Door je te ontwikkelen zorg je ervoor dat je beter en langer aan de slag kan en dat je dus meer zekerheid hebt over werk en inkomen.

    De opleiding wordt door ons betaald. We werken samen met erkende opleidingsinstituten en ervaren trainers. Je ontvangt na afronding van de opleiding een officieel mbo-diploma. Tijdens het opleidingstraject krijg jij vanaf dag één uitbetaald, word je begeleid door een ervaren professional en breng je wat je leert meteen in de praktijk. Natuurlijk houden we nauw contact om te weten hoe het met je gaat.

    Toon meer
    • Een contract
    • Goed salaris
    • Opleiding betalen wij
    Luba Scholing certificaten

    Haal/vernieuw gratis je certificaten bij Luba:

    Heftruck certificaat

    Reachtruck certificaat

    VCA Basis certificaat

    Monteur E&I/WTB leerwerktraject

    Monteur E&I/WTB leerwerktraject

    Als monteur E&I/WTB heb jij een veelzijdig en dynamisch vak. Je wordt begeleid door een ervaren monteur die je alles leert over het onderhoud en oplossingen van storingen op de werkvloer.

    Meer informatie

    Procesoperator leerwerktraject

    Procesoperator leerwerktraject

    Jij bent de mens achter de machine! Samen met je begeleider ga jij het vak van procesoperator leren kennen. Je combineert werken en leren en vanaf dag 1 krijg jij betaald.

    Meer informatie

    Aanmelden voor Luba Scholing

    Ben jij enthousiast om het vak van monteur E&I/WTB of procesoperator te leren? Meld je aan via onderstaand formulier en onze opleidingscoördinator Naomi neemt binnen één werkdag contact met je op.

    Wie jij bent

    Vacatures leerwerktrajecten

    Naomi de Ruiter

    Vragen? Stel ze aan Naomi

    Onze opleidingscoördinator Naomi staat voor je klaar. Zij kan je alles vertellen over onze leerwerktrajecten.

      088 - 258 90 19
      procestechniek@luba.nl

    Vaak gestelde vragen over leerwerktrajecten

    Wat is een leerwerktraject?

    Een leerwerktraject is een opleidingstraject waarbij jij werken en leren combineert. Vanaf dag 1 werk je mee, krijg je salaris én ga je 1 keer per week naar school. Je loopt mee met een ervaren collega en je doet direct praktijkervaring op. En tijdens de lessen en/of trainingen die jij volgt leer jij alles over de theorie.

    Voor wie is een leerwerktraject?

    Een leerwerktraject is voor iedereen die gemotiveerd is om een vak te leren. Heb jij vmbo werk- en denkniveau, ben jij 18 jaar en ouder en fulltime beschikbaar, dan kan jij via Luba een leerwerktraject volgen. Meld je direct aan.

    Hoeveel kost een leerwerktraject?

    Het volgen van een leerwerktraject bij Luba is kosteloos. Wij regelen alles voor jou, van inschrijving tot aan het examen. Samen met verschillende bedrijven in de regio maken wij de leerwerkplekken mogelijk.