Werken en leren via Luba

Wil jij een leuke baan, maar heb jij nog niet de juiste papieren? Luba kan jou daarbij helpen! Wij bieden diverse opleidingen en trainingen aan, van een heftruckcertificaat tot een mbo-opleiding in de vorm van een leerwerktraject voor machine operator. En van bijscholing voor verzorgenden tot een mbo-opleiding tot helpende (regio Haaglanden). Naast de benodigde papieren regelen wij ook een leuke baan voor jou, zodat je jouw nieuwe vaardigheden direct in de praktijk kan brengen.

Wil jij weten wat Luba voor jou kan doen? Bekijk de onderstaande vacatures voor leerwerkplekken en de uitgebreide informatie over onze scholingsmogelijkheden.

Vacatures leerwerktrajecten

1 9 9

Leren bij Luba

  • erkende opleidingen met diploma
  • praktijkgericht
  • baangarantie

Bedrijfsbegeleid Leertraject (BBL) Procesoperator

Heb jij technisch inzicht en wil je een baan met toekomst, meld je dan aan voor de Luba Academy: hét leerwerktraject dat je opleidt tot procesoperator.

Meteen aan het werk en een diploma behalen bij een bedrijf in de regio.

Lees meer

Luba Uitzendbureau | leerwerktraject operator

Flexwerker Justin van Vliet over BBL Procesoperator: 

"De veelzijdigheid in een baan als operator leek mij leuk: je bent bezig met techniek, je handen, maar ook met je hoofd. Bij veel vacatures voor operators werd echter een diploma gevraagd, en die had ik niet. Gelukkig zag ik de functie bij Plasthill op de Luba site en kon ik instromen in een BBL-traject. Dat betekent vier dagen werken en 1 dag les. Wat je in de les leert, kan je vervolgens meteen in de praktijk  brengen. Dat is heel prettig. En na afloop van het traject heb je een diploma én een baan.”

Luba Uitzendbureau | leerwerktraject monteur

Leerwerktraject Monteur service
en onderhoud elektrotechniek

Je wordt opgeleid als eerste monteur service en onderhoud elektrotechniek en instrumentatie, met een WTB+ binnen een technische dienst bij procestechniekbedrijven.

Meteen aan de slag en een mbo-3 opleiding waarmee je als monteur alle kanten op kan.