We zijn open in Bodegraven!

Het is feest in Bodegraven! Want Luba heeft haar deuren geopend. Als nieuw uitzendbureau in Bodegraven helpen wij jou aan een baan in de logistiek, techniek, productie of één van de andere vakgebieden.

We hadden al vestigingen in Woerden, Gouda en Alphen a/d Rijn, dus we kennen het Groene Hart als geen ander. En daardoor hebben we een groot netwerk met bedrijven in de regio waar jij aan de slag kunt!

Je vindt ons op het Raadhuisplein waar je altijd welkom bent. We helpen je graag direct aan de beste baan in de buurt. Tot snel!

Luba Uitzendbureau | Bodegraven

Zoek jij een nieuwe baan?

Vul in en wij gaan aan de slag!

Adres   Raadhuisplein 27a
Plaats   2411 BD Bodegraven
Telefoon   (0172) 42 41 16
E-mail   bodegraven@luba.nl  

Openingstijden

Maandag:   08:30 - 17:30
Dinsdag:   08:30 - 17:30
Woensdag:   08:30 - 17:30
Donderdag:   08:30 - 17:30
Vrijdag:   08:30 - 17:30

Een greep uit onze
vacatures in Bodegraven

Maak kennis met ons team in Bodegraven. Wij staan voor je klaar!

(0172) 42 41 16. Of mail ons.

Pas jij bij het MKB

Test jezelf! Pas jij bij het MKB?

 

Korte lijnen of lange procedures? Wil je veel collega's of werk je liever in een klein team? Kies steeds de foto die het beste bij jou past en ontdek of jij bij het MKB past!

Gefeliciteerd, jij kunt zó aan de slag in het MKB!

Werken in het MKB betekent dat je bijna nooit een pak aan hoeft en al snel samenwerkt met een manager of zelfs de directeur. Er zijn volop mogelijkheden! En er is altijd een leuk MKB-bedrijf bij jou in de buurt. Op de fiets naar je werk in plaats van lang in de trein of in de file: wie wil dat niet? Bekijk snel onze vacatures.

Jammer, het lijkt erop dat jij liever bij een corporate werkt

En dat terwijl er in Nederland meer dan 400.000 MKB-bedrijven zijn met hele leuke vacatures! Daar ben je geen radertje in het geheel, maar kun je echt verschil maken. Meehelpen om een bedrijf te bouwen en resultaat van je werk zien: wie wil dat niet? Kijk snel bij onze vacatures of er niet toch iets voor je bij zit.