Spring uit de lente, word zomerkracht!

Het is nu nog lente, maar de zomer komt eraan. Jij weet wat dat betekent: tijd voor een zomerbaan! Natuurlijk zoek je niet zomaar vakantiewerk. Je wilt de allerleukste zomerbaan van Nederland! Die vind je bij Luba Uitzendbureau.

Wij hebben nu al volop zomerbanen beschikbaar bij jou in de buurt. Dus, spring uit de lente, meld je direct aan én word zomerkracht!

Word zomerkracht!

Laat hier jouw gegevens achter.

Geef aan in welk vakgebied je aan de slag wilt en bij welke Luba-vestiging je ingeschreven wilt worden. Zodra je aanmelding bij ons binnen is, zoeken wij de zomerbaan die bij je past. Je kunt binnen één werkdag een reactie van ons verwachten.

Bekijk al onze vacatures

Pas jij bij het MKB

Test jezelf! Pas jij bij het MKB?

 

Korte lijnen of lange procedures? Wil je veel collega's of werk je liever in een klein team? Kies steeds de foto die het beste bij jou past en ontdek of jij bij het MKB past!

Gefeliciteerd, jij kunt zó aan de slag in het MKB!

Werken in het MKB betekent dat je bijna nooit een pak aan hoeft en al snel samenwerkt met een manager of zelfs de directeur. Er zijn volop mogelijkheden! En er is altijd een leuk MKB-bedrijf bij jou in de buurt. Op de fiets naar je werk in plaats van lang in de trein of in de file: wie wil dat niet? Bekijk snel onze vacatures.

Jammer, het lijkt erop dat jij liever bij een corporate werkt

En dat terwijl er in Nederland meer dan 400.000 MKB-bedrijven zijn met hele leuke vacatures! Daar ben je geen radertje in het geheel, maar kun je echt verschil maken. Meehelpen om een bedrijf te bouwen en resultaat van je werk zien: wie wil dat niet? Kijk snel bij onze vacatures of er niet toch iets voor je bij zit.