Luba Heerhugowaard

Altijd een passende baan bij jou in de buurt. Dat is waar wij voor staan. Luba Heerhugowaard is de 46e vestiging in Nederland (waarvan al 10 in Noord-Holland). Direct de beste baan? Dat fixen we samen! Laat online je gegevens achter en kom bij ons langs voor een baan in de techniek, productie, logistiek, commercie of administratie. Dan ontvang je bij jouw intake op de vestiging ook nog eens een welkomstpakket!

Direct online inschrijven

Een greep uit onze
vacatures in Heerhugowaard

Luba Uitzendbureau Heerhugowaard

Adres   Stationsplein 77
Plaats   1703 WE Heerhugowaard
Telefoon   (072) 520 74 25
E-mail   heerhugowaard@luba.nl

 

Direct online inschrijven?

Wij vinden voor jou een passende baan!

  • makkelijk online aanmelden
  • binnen 1 werkdag reactie
  • gratis

Maak kennis met ons team in Heerhugowaard. Wij staan voor je klaar!

(072) 520 74 25. Of mail ons.

Pas jij bij het MKB

Test jezelf! Pas jij bij het MKB?

 

Korte lijnen of lange procedures? Wil je veel collega's of werk je liever in een klein team? Kies steeds de foto die het beste bij jou past en ontdek of jij bij het MKB past!

Gefeliciteerd, jij kunt zó aan de slag in het MKB!

Werken in het MKB betekent dat je bijna nooit een pak aan hoeft en al snel samenwerkt met een manager of zelfs de directeur. Er zijn volop mogelijkheden! En er is altijd een leuk MKB-bedrijf bij jou in de buurt. Op de fiets naar je werk in plaats van lang in de trein of in de file: wie wil dat niet? Bekijk snel onze vacatures.

Jammer, het lijkt erop dat jij liever bij een corporate werkt

En dat terwijl er in Nederland meer dan 400.000 MKB-bedrijven zijn met hele leuke vacatures! Daar ben je geen radertje in het geheel, maar kun je echt verschil maken. Meehelpen om een bedrijf te bouwen en resultaat van je werk zien: wie wil dat niet? Kijk snel bij onze vacatures of er niet toch iets voor je bij zit.