Luba Uitzendbureau nu ook in Amstelveen!

Altijd een passende baan bij jou in de buurt. Dat is waar wij voor staan. Luba Uitzendbureau is nu ook bij jou in de buurt te vinden. Direct de beste baan? Dat fixen we samen! Laat online je gegevens achter en wij hebben voor jou een baan in de techniek, productie, logistiek, commercie of administratie. Dan nemen we binnen 1 werkdag contact met je op. We werken samen met veel MKB bedrijven in en rond Amstelveen, dus we hebben altijd een passende baan voor jou!

Direct online inschrijven

Een greep uit onze
vacatures in Amstelveen

Luba Amstelveen

Adres   Stroombaan 4
Plaats   1181 VX  Amstelveen
Telefoon   (020) 675 06 14
E-mail   amstelveen@luba.nl 

Direct online inschrijven?

Wij vinden voor jou een passende baan!

  • makkelijk online aanmelden
  • binnen 1 werkdag reactie
  • gratis

Maak kennis met ons team in Amstelveen. Wij staan voor je klaar!

(020) 675 06 14. Of mail ons.

Pas jij bij het MKB

Test jezelf! Pas jij bij het MKB?

 

Korte lijnen of lange procedures? Wil je veel collega's of werk je liever in een klein team? Kies steeds de foto die het beste bij jou past en ontdek of jij bij het MKB past!

Gefeliciteerd, jij kunt zó aan de slag in het MKB!

Werken in het MKB betekent dat je bijna nooit een pak aan hoeft en al snel samenwerkt met een manager of zelfs de directeur. Er zijn volop mogelijkheden! En er is altijd een leuk MKB-bedrijf bij jou in de buurt. Op de fiets naar je werk in plaats van lang in de trein of in de file: wie wil dat niet? Bekijk snel onze vacatures.

Jammer, het lijkt erop dat jij liever bij een corporate werkt

En dat terwijl er in Nederland meer dan 400.000 MKB-bedrijven zijn met hele leuke vacatures! Daar ben je geen radertje in het geheel, maar kun je echt verschil maken. Meehelpen om een bedrijf te bouwen en resultaat van je werk zien: wie wil dat niet? Kijk snel bij onze vacatures of er niet toch iets voor je bij zit.