In deze functie ben je het telefonische visitekaartje van de organisatie. Heb je een vlotte, commerciële babbel en beschik je over een goede dosis overtuigingskracht? Dan ben jij de salestijger die wij zoeken!

Over de functie

Deze commerciële functie is tweeledig: je bent enerzijds verantwoordelijk voor het acquireren van nieuwe klanten en anderzijds voor het onderhouden en verder uitbouwen van bestaande klantrelaties. Dit kunnen bedrijven zijn van allelei groottes en sectoren. Dit worden jouw taken:

 • Telefonisch benaderen van koude en warme leads om hiermee afspraken in te plannen
 • Opvolgen van contacten indien je niet direct een afspraak hebt kunnen plannen
 • Beheren van de agenda's van je collega's in de buitendienst
 • Op gezonde frequentie contact onderhouden met bestaande klantrelaties en zoeken naar mogelijkheden voor upsell
 • Verwerken van verkregen informatie in een CRM-systeem

Je bent iemand die zich makkelijk aanpast en weet je commerciële houding aan te passen aan allerlei niveaus. Voor een 'nee' deins jij niet terug en met jou overtuigingskracht zorg je voor tenminste 10 afspraken per week. Successen vier je samen met je collega's!

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een snelgroeiende, internationale expresvervoerder. Ze zijn net verhuisd naar een moderne, nieuwe locatie in Veldhoven. Op deze locatie zijn alle afdelingen samengevoegd, zodat er snel en kort tussen de verschillende afdelingen geschakeld kan worden en de samenwerking wordt bevorderd. Dit is tevens wat deze organisatie ook kenmerkt: een informele werksfeer, korte communicatielijnen en het echt samen doen, teamplay staat voorop! Doordat het bedrijf internationaal opereert, heerst er een dynamische werksfeer; geen dag is hetzelfde! Maar dit is natuurlijk wel wat werken bij dit bedrijf zo leuk maakt. Op kantoor werkt een enthousiast en betrokken team van 36 medewerkers aan een gezamenlijk doel: klanten een optimale dienstverlening bieden. In het magazijn staan 6 hardwerkende magazijnmedewerkers die niet alleen overdag, maar ook s'avonds doorwerken om de bestellingen op tijd klaar te krijgen.

Wat wij vragen

 • MBO werk- en denkniveau en aantoonbare werkervaring in de sales of in een callcenter
 • Recente ervaring met het koud acquireren van prospects en het zelfstandig opstellen van leadlijsten
 • Goede kennis van het MS Office pakket, kennis van Salesforce is een pré
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat wij bieden

 • Uitdagende fulltime functie met uitzicht op een vast contract
 • Werkdagen en -tijden: maandag t/m vrijdag tussen 8:00 en 18:00 uur
 • Je ontvangt een goed salaris dat ligt tussen € 1.800 en € 2.200,- bruto per maand, met doorgroeimogelijkheden
 • Reiskosten woon-werk worden vergoed vanaf 10 km enkele reis à € 0,19

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

Alle vacatures

Luba heeft {2} passende vacature(s) voor je

1 10 710

Bekijk al onze vakgebieden

Wij zijn binnen verschillende vakgebieden actief én hebben regelmatig nieuwe vacatures. Kijk bij jouw vakgebied om te zien welke leuke banen er op dit moment openstaan.

Mis geen vacature.
Maak hier een vacature alert aan.