Fulltime werken en nieuw vak leren? Dat kan bij dit bedrijf! Zij bieden je een kans om hier een mooie toekomst op te bouwen met een vast dienstverband!

Over de functie

De eerste drie maanden ga jij op pad om het vak betonboorder te leren. Je bent gekoppeld aan een leermeerster en deze zorgt ervoor dat je alle werkzaamheden onder de knie krijgt. Wat worden jouw belangrijkste taken?

 • Het boren van gaten
 • Het zagen van constructies
 • Het maken van sleuven
 • Ankers plaatsen, stellen en bevestigen

Als je dit onder de knie hebt ga je zelfstandig op pad! Je start om 7.00 uur en je rijdt met de werkbus naar je eerste klus. Op een dag heb je twee tot drie kleinere opdrachten of één grote opdracht. Dit zorgt voor afwisseling in je werk. Je komt bij mensen thuis maar ook op nieuwbouw plaatsen. Rond 16.00 uur zit je dag erop en ga je met een voldaan gevoel weer richting huis.

Over het bedrijf

Met 10 vestigingen door het land is dit bouwbedrijf een bekende naam in de markt. De meer dan 100 medewerkers zetten zich dagelijks met veel enthousiasme in en weten van aanpakken. Passie voor het vak kenmerkt de mensen die er werken. Op de lokale vestigingen worden nieuwkomers in het vak opgeleid en begeleid tot ze zelfstandig op pad gaan. Scholing en bijscholing zijn zaken die hoog in het vaandel staan bij de organisatie.

Wat wij vragen

 • Rijbewijs B (of gaat deze binnenkort behalen). 
 • VCA diploma? Super! Anders ga je via ons op cursus!
 • Nederlandse taal lezen en spreken, dit vanwege het zelfstandig op pad gaan naar projecten. 

Kernwoorden die op jouw lijf geschreven zijn: verantwoordelijkheidsgevoel, je maakt iedere klus goed en netjes zelfstandig af, je bent gemotiveerd om dit mooie vak te leren en flexibel. Fysiek werk vind jij geen probleem en ook vroeg opstaan is voor jou geen probleem! 

Wat wij bieden

 • Je start met een uurloon tussen de €10,09 en €13,22 vanaf 23 jaar. In je loopbaan zijn er qua salaris mooie stappen te maken
 • Naast een goed basissalaris spaar je ook voor mooie kado's middels een spaarpunten systeem. Hiermee kan je al gauw voor meer dan €500,- aan spullen uitzoeken
 • Je start via Luba Uitzendbureau maar bevalt het aan beide kanten dan zit een vast contract bij het bedrijf zelf er zeker in!
 • Er is veel ruimte om opleiding te volgen en er is de mogelijkheid om je rijbewijs E te behalen

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

Alle vacatures

Luba heeft {2} passende vacature(s) voor je

1 10 710

Bekijk al onze vakgebieden

Wij zijn binnen verschillende vakgebieden actief én hebben regelmatig nieuwe vacatures. Kijk bij jouw vakgebied om te zien welke leuke banen er op dit moment openstaan.

Mis geen vacature.
Maak hier een vacature alert aan.