Is het werken met de heftruck helemaal jouw ding? Dit bedrijf biedt jou een fulltime baan met uitzicht op een vast contract!

Over de functie

Jouw stap naar Luba is de snelste weg naar een leuke baan! In dit geval, een fulltime baan als magazijnmedewerker bij dit bedrijf bij jou in de buurt. Jouw aanpakkersmentaliteit komt goed van pas, omdat jij verantwoordelijk bent voor het begeleiden van de binnenkomende en uitgaande goederen. Wat doe jij nog meer?

 • Jij zorgt ervoor dat de producten op de juiste plek in het magazijn worden opgeslagen
 • Je verzamelt orders, controleert deze en maakt ze gereed voor transport
 • Je houdt alles wat je doet nauwkeurig bij in de administratie

Vanwege de grootte en het gewicht van de producten werk je regelmatig met de heftruck. Het is daarom belangrijk dat je recente ervaring hebt met de heftruck en hier nauwkeurig mee kunt werken. Bij voorkeur ben je in het bezit van een geldig certificaat.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf die inmiddels in meerdere landen werkzaam is. Ze hebben een breed assortiment van ruim 5000 producten zoals bakstenen, grind en wandbekleding. Hun klanten zijn internationale bedrijven die uit de doe-het-zelfbranche komen. De productie en het transport van de artikelen doet het bedrijf voornamelijk zelf en er zijn in totaal ruim 250 medewerkers in dienst. Een ambitieus bedrijf waar volop mogelijkheden zijn!

Wat wij vragen

 • Vmbo werk- en denkniveau
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Tenminste 1 jaar ervaring met soortgelijke werkzaamheden

Is jouw heftruckcertificaat verlopen, maar heb je wel recente ervaring? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden tot scholing via Luba.

Wat wij bieden

 • In het hoogseizoen (week 12 t/m 22) wordt er in 2 ploegen gewerkt
 • Het betreft een fulltime functie voor maandag t/m vrijdag. Incidenteel wordt er op zaterdag gewerkt, je ontvangt hiervoor een toeslag
 • Je start via Luba Uitzendbureau, wat inhoudt dat jouw salaris wekelijks gestort wordt. Mocht de wederzijdse klik er zijn, dan ga je op contract bij de werkgever zelf
 • Je krijgt een reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer
 • Dit bedrijf is gevestigd op een industrieterrein in Son. Prima aan te rijden met auto, brommer en fiets of het OV. Gratis parkeergelegenheid en een fietsenstalling voor de deur!

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 2 werkdagen krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

Alle vacatures

Luba heeft {2} passende vacature(s) voor je

1 10 842

Bekijk al onze vakgebieden

Wij zijn binnen verschillende vakgebieden actief én hebben regelmatig nieuwe vacatures. Kijk bij jouw vakgebied om te zien welke leuke banen er op dit moment openstaan.

Mis geen vacature.
Maak hier een vacature alert aan.