Tijdelijk aan de slag met een groep andere uitzendkrachten en een kijkje in de keuken nemen van een van onze klanten, dat kan vanaf 19 februari. Wij zoeken voor 6 weken mensen die zich fulltime willen inzetten.

Over de functie

Voor een tijdelijk project bij onze opdrachtgever in Eindhoven zijn wij op zoek naar postkamermedewerkers. Wat ga je doen?

  • Enveloppen vullen met reclamematerialen, welke verstuurd worden naar de klanten.
  • Je vouwt mappen en vult deze vervolgens met een brief, pasje, envelopje en een brochure. Het mapje wordt vervolgens dichtgevouwen en in een verzendenvelop gestoken.

Omdat het om gepersonaliseerde pasjes, brieven en enveloppen gaat is het heel belangrijk dat spullen niet door elkaar raken. Je dient dus zeer secuur te werk te gaan. Met behulp van een geautomatiseerd systeem zullen alle documenten worden gecontroleerd.

Over het bedrijf

Onze klant is wereldwijd gezien één van de meest geavanceerde drukkerijen. Een klein team mensen dat met veel toewijding werkt aan hun eindproduct voor de klanten. Er wordt in de pauze samen geluncht en het betreft een klein team mensen, dus snel ken je iedereen bij de voornaam. Op sommige afdelingen is het wat lawaaierig vanwege de machines die gebruikt worden, maar op andere afdelingen kan je tijdens het werk ook gewoon met elkaar kletsen of een muziekje luisteren. 

Wat wij vragen

  • Nederlandse taal in woord en geschrift
  • VMBO werk en denkniveau

Omdat het dit een tijdelijk project is, dien je wel de hele periode fulltime beschikbaar te zijn. 

Wat wij bieden

  • Wij zoeken wij voor de periode van 05-03-2018 t/m 13-03-2018: 3 medewerkers voor 8 uur per dag
  • Werktijden van 08.30 uur tot 17.00 uur
  • De salarisindicatie is afhankelijk van je leeftijd en werkervaring

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

Alle vacatures

Luba heeft {2} passende vacature(s) voor je

1 10 693

Bekijk al onze vakgebieden

Wij zijn binnen verschillende vakgebieden actief én hebben regelmatig nieuwe vacatures. Kijk bij jouw vakgebied om te zien welke leuke banen er op dit moment openstaan.

Mis geen vacature.
Maak hier een vacature alert aan.