Klaar voor een betaalde workout? En ook nog eens heel Nederland zien? Dan helpt onze collega Roel jou razendsnel aan deze bijrijders functie!

Over de functie

De bijrijder is de rechterhand van de chauffeur en jij gaat in deze functie dus samen met een collega de weg op om producten te leveren bij mensen thuis. Welke taken horen bij jouw functie?

  • Inladen van de wagen
  • Bij het afleveradres het product uit de wagen halen
  • Eventueel het product op de juiste plaats binnen zetten en aansluiten

Soms zal het product nog afgerekend moeten worden, je zorgt dus voor een goede administratie.Over het bedrijf

Een moderne logistieke dienstverlener met ruim 25 jaar ervaring in het goederenvervoer, zowel landelijk als internationaal. Ze bieden een veilig transport, opslag en distributie van goederen naar klanten in de Benelux, Engeland, Duitsland en Frankrijk. Een persoonlijke aanpak, een sterke focus op de klant en een hoge klanttevredenheid staan bij dit bedrijf bijzonder hoog in het vaandel. Er heerst een nuchtere cultuur en de interne lijnen zijn kort en informeel, hierdoor ontstaat een prettige werksfeer. Daarnaast kent het bedrijf veel dynamiek en vereist het snel schakelen, in de transportwereld is er altijd veel in beweging, beweeg jij met hen mee?

Wat wij vragen

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Je dient binnen 15-20 minuten op werklocatie te kunnen zijn wanneer je opgeroepen wordt
  • Geen bezwaar tegen fysiek werk

Daarnaast kan je indien dit wenselijk is een VOG aanvragen.

Wat wij bieden

  • Er wordt gewerkt in dagdiensten van maandag tot en met vrijdag. Starttijden zijn om 06:30 of 07:30 uur.
  • Je wordt ingepland door de planner van het bedrijf en zal zeker de eerste periode flexibel opgeroepen worden. We kunnen dus geen vaste dagen/uren garanderen.
  • Het aangegeven uurloon is voor 23 jaar en ouder, voor deze functie hanteren wij het wettelijke minimum (jeugd)loon.

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

Alle vacatures

Luba heeft {2} passende vacature(s) voor je

1 10 701

Bekijk al onze vakgebieden

Wij zijn binnen verschillende vakgebieden actief én hebben regelmatig nieuwe vacatures. Kijk bij jouw vakgebied om te zien welke leuke banen er op dit moment openstaan.

Mis geen vacature.
Maak hier een vacature alert aan.