Commercieel en klantgericht handelen combineren met jouw technische kennis? Dat ga jij doen in deze fulltime baan. En het mooie is: je kan fulltime aan de slag mét uitzicht op een vast contract!

Over de functie

In deze functie ben je de verbindende schakel tussen klanten en de interne organisatie als het gaat om het bewaken van afspraken tussen deze partijen. Om je taken te kunnen volbrengen beschik je over de drang om gestructureerd te werken, maar heb je ook de drive om zelf dingen te ontdekken en uit te zoeken. Dit alles om klanten professioneel te kunnen helpen en hen tevreden te stellen.

Je belangrijkste taken zijn als volgt:

 • Eerste aanspreekpunt voor klanten; orderadministratie en opbouwen van een goede klantrelatie
 • Verwerken van wijzigingen in producten/orders en dit communiceren interne afdelingen
 • Verwerken van contracten en prijsafspraken in het ERP-systeem
 • Volgen en begeleiden van verkooporders tot het moment van levering
 • Opstellen van offertes, zelfstandig of in overleg met interne collega's

Daarnaast zal jij mede zorgen voor een goede administratie in een geautomatiseerd systeem zodat ten alle tijden gemaakte afspraken of fases van trajecten te herleiden zijn.

Over het bedrijf

Werken in de metaalbranche? Dat kan bij deze opdrachtgever! Een leuk bedrijf met meer dan 130 medewerkers die samen werken aan een diversiteit van meer dan 10.000 artikelen. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen en vervaardigen van complexe fijn-mechanische plaatwerkproducten. Een stabiele speler in hun branche met een aantal zeer specialistische producten. Omdat het veelal artikelen zijn die gebruikt worden in de medische sector is de kwaliteits- en de veiligheidsnorm erg hoog. Onze opdrachtgever wil dat medewerkers zich thuis voelen, want juist met een goede werksfeer kan kwaliteitswerk ontstaan. Respect, waardering en collegialiteit staan hoog in het vaandel. Dat versterkt onderlinge banden, en verhoogt de motivatie van het team.

Wat wij vragen

 • Hbo werk- en denkniveau, te herleiden uit je werkervaring en/of opleiding(en)
 • Minimaal 1 jaar recente ervaring in een commerciële schakelfunctie
 • Aantoonbare affiniteit met commercie en techniek

Ben je een hbo-starter die technische affiniteit heeft en ambitieus is op termijn door te groeien binnen sales of andere disciplines? Reageer dan gerust! 

Wat wij bieden

 • Een afwisselende fulltime baan met opleidingsmogelijkheden
 • Je werkt maandag t/m donderdag van 7:30 tot 16:30 uur en op vrijdag van 7:30 tot 14:30 uur. Je hebt dus vroeg weekend!
 • Overwerktoeslagen van 24% tot 46% wanneer je meer dan 38 uur werkt
 • Ook ontvang je reiskostenvergoeding woon-werkverkeer

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

Alle vacatures

Luba heeft {2} passende vacature(s) voor je

1 10 701

Bekijk al onze vakgebieden

Wij zijn binnen verschillende vakgebieden actief én hebben regelmatig nieuwe vacatures. Kijk bij jouw vakgebied om te zien welke leuke banen er op dit moment openstaan.

Mis geen vacature.
Maak hier een vacature alert aan.