Wij zoeken een enthousiaste en creatieve trade marketeer! Jouw analytisch vermogen, vermogen tot samenwerken en overtuigingskracht komen goed van pas in deze fulltime functie binnen een organisatie die steeds blijft groeien en jou de kans geeft om mee te groeien!

Over de functie

Als trade marketeer sta je midden in het hart van de afdeling Commercie. Je bent als onderdeel van dit team nauw betrokken bij de dagelijkse gang van zaken. Enerzijds verzamel je gegevens over de markt, consument en concurrentie, welke je verbindt met de interne data. Dit doe je voor de hele categorie of voor specifieke segmenten. Anderzijds ben je verantwoordelijk voor diverse commerciële taken. Je rapporteert aan de commercieel directeur. Je belangrijkste taken zijn als volgt:

 • Analyseren van marktontwikkelingen op productcategorieën of specifieke segmenten
 • Gegevens doorvertalen voor assortiment- en productontwikkeling, winkeldistributie en promotie
 • Leveren van input vanuit categorie- en klantperspectief over (nieuwe) producten t.b.v. een marketingplan
 • Opzetten, ontwikkelen en uitvoeren van verkoopbevorderende activiteiten, zoals beurzen, sales-presentaties, direct marketing en het ontwerpen van verpakkingen

Over het bedrijf

Een familiebedrijf in de productiesector dat is uitgegroeid tot een professioneel en internationaal actief bedrijf. Een organisatie die het traditionele combineert met de moderne technieken van nu. Klanten bevinden zich in het A-segment van de markt en samen met ca. 2000 collega’s wordt er dagelijks gewerkt aan kwalitatief hoogwaardige producten. Met 9 locaties in Nederland heeft het bedrijf een leidende positie op de Nederlandse retailmarkt en daar zijn ze trots op! Een no-nonsense bedrijf met een sterke klantfocus en grote innovatiekracht. Met de kernwaarden 100% klantfocus, duurzaam ondernemen, de kracht van het familiebedrijf en ‘keep it simple’, bedienen ze dagelijks klanten die ook op het hoogste kwaliteitsniveau in de markt opereren. 

Als trade marketeer ben je onderdeel van de afdeling Commercie. Op deze afdeling werken 3 accountmanagers buitendienst, 2 accountmanagers binnendienst, 1 verkoop medewerker binnendienst en geef je leiding aan de commercieel directeur. Een zelfstandig en ambitieus team dat van aanpakken weet en geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Zij zien ieder project als een mooie, nieuwe uitdaging, dus hopelijk jij ook!

Wat wij vragen

 • Hbo/wo werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde opleiding richting marketing
 • Minimaal 2 jaar relevante commerciële werkervaring 
 • Ervaring met marktonderzoek data zoals Nielsen, IRi of Gfk

Wat wij bieden

 • Een gevarieerde fulltime functie
 • Een plaats in een organisatie die steeds blijft groeien en jou de kans geeft om mee te groeien
 • Een prima salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede pensioenvoorziening en korting op collectieve verzekeringen
 • Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en gratis parkeergelegenheid

Extra informatie

 • Het betreft een functie in dagdienst, aanvang werkzaamheden tussen 7:00 - 9:00 uur

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

Alle vacatures

Luba heeft {2} passende vacature(s) voor je

1 10 764

Bekijk al onze vakgebieden

Wij zijn binnen verschillende vakgebieden actief én hebben regelmatig nieuwe vacatures. Kijk bij jouw vakgebied om te zien welke leuke banen er op dit moment openstaan.

Mis geen vacature.
Maak hier een vacature alert aan.