Zijn de koude dagen voorbij? Dan wordt het drukker bij dit bedrijf en daarom zoeken wij jou, een sorteermedewerker die zorgt dat de landbouwbedrijven weer actief kunnen worden op het land!

Over de functie

In deze functie als sorteermedewerker zorg je samen met jouw collega's dat de boeren hun land met de juiste middelen kunnen besproeien. Je taken zijn als volgt:

  • Gesorteerde producten op de pallets plaatsen
  • Zorgen voor de juiste stickers op producten 
  • Pallets controleren en sealen voordat deze in de vrachtwagens geladen worden

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken is een groothandel op het gebied van staal, buizen en RVS. Een familiebedrijf met plusminus 10 medewerkers, er heerst een nuchtere sfeer en de interne lijnen zijn kort. De flexibiliteit richting de klant wordt als vanzelfsprekend gezien. Het bedrijf heeft een bezorgservice waardoor zij hun klanten nog sneller kunnen voorzien. Sinds kort zitten ze in een gloednieuw pand die van alle gemakken is voorzien!

Wat wij vragen

  • Nederlandse taal voldoende beheersen i.v.m. de interne communicatie
  • VOG-verklaring aanvragen is voor jou geen probleem
  • Je hebt ervaring met het rijden met een EPT. Indien je in het bezit bent van een certificaat heeft dat de voorkeur 

Omdat reiskosten niet vergoed worden is het makkelijker wanneer je uit de directe omgeving komt.

Wat wij bieden

  • Wekelijkse betaling van jouw salaris en een uurloon van € 11,36 
  • Je werkt in 2 ploegen, waarvan de vroege dienst van 5:00 - 14:00 uur is en de late dienst van 13:00 - 22:00 uur. Voor het werken in 2 ploegen krijg je een toeslag van 8.75% op alle uren!
  • Het kan voorkomen dat je gevraagd wordt in de nachtdienst te werken, daarvoor ontvang je een toeslag van 13.75%.  Je werkt dan maandag t/m vrijdag van 20:30 - 6:00 uur. Alleen wanneer je ook op zondag ingepland wordt, start je om 0:00 - 6:00 uur

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

Alle vacatures

Luba heeft {2} passende vacature(s) voor je

1 10 894

Bekijk al onze vakgebieden

Wij zijn binnen verschillende vakgebieden actief én hebben regelmatig nieuwe vacatures. Kijk bij jouw vakgebied om te zien welke leuke banen er op dit moment openstaan.

Mis geen vacature.
Maak hier een vacature alert aan.