Managen en meewerken

Yes, we hebben een nieuwe collega per volgende week! Astrid, de rayonmanager belt net dat Koen akkoord gaat met ons voorstel. Ik vertel het team dat we er een collega bij hebben. Er klinkt een collectief gejuich. Een nieuwe collega is zeer welkom gezien de ontwikkelingen op de vestiging...

We hebben de afgelopen tijd twee grote klanten binnengehaald. En er staan nog drie offertebesprekingen in de agenda. De kans is dus groot dat we op korte termijn nog meer nieuwe klanten hebben. Die verdienen allemaal aandacht. Net als onze bestaande klanten, uitzendkrachten, prospects en kandidaten. 

Het was dan ook een logische stap om de vacature van intercedent uit te zetten.  Ik heb een korte motivatie voorgelegd aan mijn leidinggevende. Samen hebben we die onderbouwd met cijfers, en de directie ging snel akkoord met uitbreiding! Vanaf dat moment startten de vervolgstappen. PZ stemde samen met mij  af wat de opdracht van deze nieuwe collega wordt en wat een goede aanvulling op ons team zou zijn. Ik heb meegezocht naar kandidaten via mijn eigen netwerk en vacaturebanken en heb de sollicitatiegesprekken met mijn leidinggevende gedaan. Met als gevolg dat we samen besloten Koen een aanbod te doen. Gaaf dat hij die klik ook voelde. En wat heerlijk om zo vorm te geven aan ‘mijn’ team.

Overigens ben ik deze week niet alleen maar aan het managen. We zijn bezig met een project waarbij 30 uitzendkrachten nodig zijn. Iedereen werkt mee, dus ook ik zoek kandidaten, doe intakes en maak CV’s. Volgende week stort ik me weer op mijn plan om een specifieke groeimarkt te bewerken. Nu eerst de handen uit de mouwen!

Vestigingsmanager Luba Uitzendbureau

Wil jij ook zo'n leuke job?

Ondernemerschap, doorgroeimogelijkheden en een informele cultuur staan centraal bij Luba. Bekijk onze vacatures of kijk op Werken bij Luba voor een sfeerimpressie.

Vacature vestigingsmanager Aalsmeer

Vacature vestigingsmanager Leiden

Meer nieuwsitems

1 4 148