Whitepaper Sociaal Akkoord

Akkoord-moe. Steeds vaker horen wij dit bij onze klanten. Dat is ook niet zo gek na het lenteakkoord, begrotingsakkoord, regeerakkoord, zorgakkoord en dan nu het sociaal akkoord.
En allemaal binnen 12 maanden. Toch lijkt het sociaal akkoord -na instemming van alle sociale partners- stevig te staan. Daarom is het van belang dat u zich op de hoogte stelt van de belangrijkste punten voor u en uw organdsfdssdffdsisatie. Zodat u tijdig kunt anticiperen op onvermijdelijke veranderingen. Deze whitepaper helpt u daarbij.

Wij brengen kort de 3 belangrijkste punten met betrekking tot flexibele arbeidsrelaties voor u in beeld. Zodat u er rustig over na kunt denken, de ontwikkelingen kunt volgen en tijdig kunt anticiperen met uw personeelsbeleid en inrichting van uw flexibele schil.

Whitepaper Sociaal Akkoord

Advies op maat

Wilt u weten wat WWZ voor uw organisatie betekent? We maken graag tijd voor een persoonlijk advies. Neem contact op uw vaste contactpersoon, vul ons contactformulier in of bekijk welke Luba-vestiging het dichts bij u in de buurt zit.

Meer nieuwsitems

1 4 147