Whitepaper Sociaal Akkoord

Akkoord-moe. Steeds vaker horen wij dit bij onze klanten. Dat is ook niet zo gek na het lenteakkoord, begrotingsakkoord, regeerakkoord, zorgakkoord en dan nu het sociaal akkoord.
En allemaal binnen 12 maanden. Toch lijkt het sociaal akkoord -na instemming van alle sociale partners- stevig te staan. Daarom is het van belang dat u zich op de hoogte stelt van de belangrijkste punten voor u en uw organdsfdssdffdsisatie. Zodat u tijdig kunt anticiperen op onvermijdelijke veranderingen. Deze whitepaper helpt u daarbij.

Wij brengen kort de 3 belangrijkste punten met betrekking tot flexibele arbeidsrelaties voor u in beeld. Zodat u er rustig over na kunt denken, de ontwikkelingen kunt volgen en tijdig kunt anticiperen met uw personeelsbeleid en inrichting van uw flexibele schil.

Whitepaper Sociaal Akkoord

Advies op maat

Wilt u weten wat WWZ voor uw organisatie betekent? We maken graag tijd voor een persoonlijk advies. Neem contact op uw vaste contactpersoon, vul ons contactformulier in of bekijk welke Luba-vestiging het dichts bij u in de buurt zit.

Meer nieuwsitems

1 4 128
 • TK Challenge evenementen

  TK Challenge evenementen

  Gepubliceerd: 14-09-2017
  Luba is gouden sponsor partner van de TK Challenge Foundation. Onze mensen in Leiden verbinden talenten en bedrijven uit de regio en zetten mensen in hun kracht. Daar sluit de TK Challenge Foundation
 • Scrum workshop

  Scrum workshop

  Gepubliceerd: 27-07-2017
  In oktober organiseert Luba in samenwerking met expert Teun Rijke verschillende SCRUM workshops, bestemd voor het hoger management. Kom erachter wat SCRUM inhoudt en hoe u zich aanmeldt.
 • Whitepaper Zo laat u leeftijd voor u werken

  Whitepaper Zo laat u leeftijd voor u werken

  Gepubliceerd: 18-07-2017
  Bestaat uw personeelsbestand uit grotendeels oudere medewerkers? Die nog zeker 10 jaar inzetbaar moeten blijven? Dan is het tijd om duurzame inzetbaarheid op uw strategische HR-agenda te zetten...
 • Arbowet 2017

  Arbowet 2017

  Gepubliceerd: 04-07-2017
  De nieuwe arbowet is op 1 juli ingegaan. Hier lees je de belangrijkste wijzigingen.