Luba whitepaper ontslagrecht

Soms is ontslag onvermijdelijk. Om een bedrijf toekomstbestendig te maken of houden.

Maar uitstroom is niet het meest populaire onderwerp bij organisaties. En kennis over de met name juridische kant is soms gering. In samenwerking met TeekensKarstens advocaten notarissen bieden we u dan ook graag de Whitepaper 'Ontslag: zo zit het.' Hierin vindt u alles wat u moet weten en kunt u anticiperen op soms onvermijdelijke beslissingen.

Whitepaper Ontslag

Goed werkgeverschap

Ontslagtrajecten zijn hoe zorgvuldig u het ook aanpakt emotioneel. Emotioneel voor degene die de organisatie uitstroomt en emotioneel voor de organisatie zelf. Door ook in deze fase goed werkgeverschap te tonen kunt u de impact wel verkleinen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor outplacement dienstverlening. Iemand die de medewerker begeleidt met verwerking, perspectief op nieuw werk biedt en de kansen op een nieuwe baan daadwerkelijk vergroot.

Advies op maat

Wilt u meer weten over ontslag en hoe u daar het beste mee om kunt gaan? We maken graag tijd voor een persoonlijk advies. Neem contact op uw vaste contactpersoon, vul ons contactformulier in of bekijk welke Luba-vestiging het dichts bij u in de buurt zit.

Meer nieuwsitems

1 4 147