Schaarste talent in de techniek? Drie do’s and don’ts

Met het oog op economische groei zal er snel krapte ontstaan in de techniek. Maar ook in aanverwante functies blijkt uit ons eigen marktonderzoek. Een andere belangrijke uitkomst is dat veel bedrijven zich zorg maken over de kwaliteit van hun personeelsbestand voor de komende jaren.

In de november uitgave van het Members Magazine van FME (ondernemersorganisatie voor de technologische industrie) geven de consultants van Luba en Ascento drie do's en don'ts om het juiste technische personeel aan te trekken en te behouden.

Schaarste talent voor in de techniek? Drie do's and don'ts

Meer weten over schaarste op de arbeidsmarkt?

Onze consultants gaan graag met u in gesprek over de do's en don'ts voor uw sector. Op één van de volgende manieren kunt u een afspraak maken:

Meer nieuwsitems

1 4 128
 • TK Challenge evenementen

  TK Challenge evenementen

  Gepubliceerd: 14-09-2017
  Luba is gouden sponsor partner van de TK Challenge Foundation. Onze mensen in Leiden verbinden talenten en bedrijven uit de regio en zetten mensen in hun kracht. Daar sluit de TK Challenge Foundation
 • Scrum workshop

  Scrum workshop

  Gepubliceerd: 27-07-2017
  In oktober organiseert Luba in samenwerking met expert Teun Rijke verschillende SCRUM workshops, bestemd voor het hoger management. Kom erachter wat SCRUM inhoudt en hoe u zich aanmeldt.
 • Whitepaper Zo laat u leeftijd voor u werken

  Whitepaper Zo laat u leeftijd voor u werken

  Gepubliceerd: 18-07-2017
  Bestaat uw personeelsbestand uit grotendeels oudere medewerkers? Die nog zeker 10 jaar inzetbaar moeten blijven? Dan is het tijd om duurzame inzetbaarheid op uw strategische HR-agenda te zetten...
 • Arbowet 2017

  Arbowet 2017

  Gepubliceerd: 04-07-2017
  De nieuwe arbowet is op 1 juli ingegaan. Hier lees je de belangrijkste wijzigingen.