Luba Leiderdorp tevreden met resultaten dicht bij start-ups

Het vertrek van Luba Uitzendbureau van het Winkelhof naar de Baanderij blijkt zeer succesvol. Sinds de verhuizing blijkt dat er meer en gemakkelijker vacatures worden vervuld en meer ondernemers –die dichterbij zitten- gebruik maken van het uitzendbureau.

Hiermee lijkt een traditie doorbroken waarbij er altijd werd gedacht dat een uitzendbureau in een drukke winkelstraat moest zijn gevestigd. Maar nieuwe technieken zorgen voor veranderingen in de uitzendwereld en bepalen dat het straatbeeld gaat veranderen.
 
“Wij merken dat de invloed van internet steeds groter wordt. Alle onze vacatures staan op onze website en werkbriefjes worden online ingevuld en goedgekeurd. Dit zijn enkele voorbeelden van  online services die we al jaren bieden.” aldus Lizanne Mense, uitzendconsulent.  “Wat we de laatste jaren op de oude locatie merkten is dat de uitzendkrachten die bij ons binnenkwamen door op onze site te kijken  al wisten welke vacatures er open stonden, wat onze openingstijden waren en naar aanleiding daarvan een afspraak maakten. Het was tijd om nog meer op deze ontwikkeling  in te spelen.”

Niet meer in het straatbeeld, maar waar dan wel? 

Hierop inspelen betekende voor het uitzendbureau dat het decennia oude winkelconcept werd ingeruild voor de klantvriendelijke locatie Area071 op de Baanderij. “Op deze locatie zijn we dan op 1 september alweer een jaar te vinden”, aldus Mense. Vestigingsmanager Arjan Hogewoning: “Area071 is een vernieuwende en dynamische werkomgeving waar startende ondernemers samenkomen. Wij huren hier drie bureaus en verder delen we alles met de huurders zoals vergaderruimtes, een café en alle facilitaire diensten (printers, catering en schoonmaak). De uitzendkrachten die bij ons komen, zijn bij binnenkomst eerst even verbaasd waar we zitten. Maar vervolgens allemaal blij verrast en te spreken over de ontvangst. Waar vroeger iemand bij ons aan het bureau kwam zitten, gaan we nu apart zitten in een vergaderruimte of in het café met een laptop.”
 
De huisvesting bij Area071 levert veel voordelen op. Het uitzendbureau spreekt als nooit tevoren dezelfde taal als de ondernemer, doordat ze op deze locatie met ruim 80 ondernemers contacten onderhoudt binnen een breed netwerk. “Ondernemers in Leiderdorp en omgeving kennen de kwaliteit van onze dienstverlening en weten dit altijd te waarderen. Dankzij deze stap ervaren zij onze visie om dichtbij de klant te staan nog meer.” aldus Hogewoning.

Meer nieuwsitems

1 4 147