De vijf leukste zomerbanen in de Zaanstreek

Ook dit jaar verdienen ruim honderdduizenden jongeren in hun zomervakantie bij met tijdelijk werk. Wat zijn de leukste zomerbanen in de Zaanstreek?

Pepernoten-inpakker290x176

Het gros van de zomerbanen zijn eigenlijk hele ‘vertrouwde' zomerbanen, zoals vakken vullen, schoonmaken of archiefwerkzaamheden. Maar toch zijn er echte uitschieters. Luba in de Zaanstreek heeft de vijf meest bijzondere zomerbanen op een rijtje gezet. Bijzondere en opvallende zomerbanen met een extraatje. 
 
1. Inpakker pepernoten
2. Verhuizer
3. Koffiebijvuller
4. Planten verdeler
5. Assistent kok
 
Geloof het of niet maar de pepernoten worden straks alweer verpakt. In de zomervakantie is Luba op zoek naar iemand die zich graag al een beetje in december waant. In de zomer staan er ook weer veel verhuizingen op stapel. Luba zet hiervoor weer een aantal krachten in met spierbundels.
 
De koffiebijvuller die wordt gezocht, gaat veel volwassenen blij maken die iedere dag weer hun bakje troost zoeken en de assistent kok zorgt natuurlijk helemaal voor de inwendige mens. Blijft de planten verdeler over: dat is een precies klusje voor mensen met een goede fijne motoriek. Je moet namelijk jonge stekjes uitzetten die uiteindelijk uitgroeien tot planten met prachtige bloemen.
 
Wil jij ook aan de slag in de zomer? Bekijk dan hier al onze vacatures.
 

Meer nieuwsitems

1 4 150