Make-A-Wish verkozen tot winnaar eindejaarsgift Luba Uitzendbureau

Jaarlijks houdt Luba Uitzendbureau een stemronde onder haar relaties om een goed doel te kiezen voor de eindejaarsgift. Voor deze gift, ter waarde van € 5.000,-, konden de relaties kiezen uit vier goede doelen. Met meer dan 50% van de stemmen is in december 2015 massaal gekozen voor Make-A-Wish.

Op woensdag 13 januari 2016 is deze cheque uitgereikt aan Renata Boon en Monique Stultiens (Make-A-Wish) door Johan Doornenbal (algemeen directeur Luba Uitzendbureau).

Luba doneert jaarlijks een bedrag aan een goed doel. Sinds 2014 bepalen de relaties van het uitzendbureau aan welk goed doel de gift wordt overgemaakt door te stemmen op de actiepagina www.luba.nl/eindejaarsgift. Luba vindt het belangrijk dat haar relaties deze keuze maken, omdat ze gelooft dat je samen tot de beste keuze komt. Dit jaar kon er gestemd worden op Cordaid Microkrediet, Tools to Work, Terre des Hommes en Make-A-Wish.

Eindejaarsgift2015 (1)
V.l.n.r. Renata Boon, Johan Doornenbal, Monique Stultiens

Monique Stultiens over de gift aan Make-A-Wish: “Wij zijn ontzettend dankbaar deze cheque in ontvangst te mogen nemen. Het laten uitkomen van de ultieme wens van een kind is prachtig. Het is fantastisch om de glimlach van een kind te zien wanneer zijn of haar droom uitkomt in bijzijn van de ouders en broertjes en zusjes. Door hen onderdeel te laten uitmaken, gaat de wens een leven lang mee. Namens alle wenskinderen willen wij Luba bedanken!”

Johan Doornenbal over de uitslag: “Make-A-Wish doet fantastische dingen voor kinderen met een levensbedreigende ziekte. Ik ben daarom erg blij dat wij hen financieel kunnen ondersteunen en hiermee indirect de dromen van kinderen kunnen laten uitkomen.”

Make a Wish

Meer nieuwsitems

1 4 128
 • TK Challenge evenementen

  TK Challenge evenementen

  Gepubliceerd: 14-09-2017
  Luba is gouden sponsor partner van de TK Challenge Foundation. Onze mensen in Leiden verbinden talenten en bedrijven uit de regio en zetten mensen in hun kracht. Daar sluit de TK Challenge Foundation
 • Scrum workshop

  Scrum workshop

  Gepubliceerd: 27-07-2017
  In oktober organiseert Luba in samenwerking met expert Teun Rijke verschillende SCRUM workshops, bestemd voor het hoger management. Kom erachter wat SCRUM inhoudt en hoe u zich aanmeldt.
 • Whitepaper Zo laat u leeftijd voor u werken

  Whitepaper Zo laat u leeftijd voor u werken

  Gepubliceerd: 18-07-2017
  Bestaat uw personeelsbestand uit grotendeels oudere medewerkers? Die nog zeker 10 jaar inzetbaar moeten blijven? Dan is het tijd om duurzame inzetbaarheid op uw strategische HR-agenda te zetten...
 • Arbowet 2017

  Arbowet 2017

  Gepubliceerd: 04-07-2017
  De nieuwe arbowet is op 1 juli ingegaan. Hier lees je de belangrijkste wijzigingen.