Make-A-Wish verkozen tot winnaar eindejaarsgift Luba Uitzendbureau

Jaarlijks houdt Luba Uitzendbureau een stemronde onder haar relaties om een goed doel te kiezen voor de eindejaarsgift. Voor deze gift, ter waarde van € 5.000,-, konden de relaties kiezen uit vier goede doelen. Met meer dan 50% van de stemmen is in december 2015 massaal gekozen voor Make-A-Wish.

Op woensdag 13 januari 2016 is deze cheque uitgereikt aan Renata Boon en Monique Stultiens (Make-A-Wish) door Johan Doornenbal (algemeen directeur Luba Uitzendbureau).

Luba doneert jaarlijks een bedrag aan een goed doel. Sinds 2014 bepalen de relaties van het uitzendbureau aan welk goed doel de gift wordt overgemaakt door te stemmen op de actiepagina www.luba.nl/eindejaarsgift. Luba vindt het belangrijk dat haar relaties deze keuze maken, omdat ze gelooft dat je samen tot de beste keuze komt. Dit jaar kon er gestemd worden op Cordaid Microkrediet, Tools to Work, Terre des Hommes en Make-A-Wish.

Eindejaarsgift2015 (1)
V.l.n.r. Renata Boon, Johan Doornenbal, Monique Stultiens

Monique Stultiens over de gift aan Make-A-Wish: “Wij zijn ontzettend dankbaar deze cheque in ontvangst te mogen nemen. Het laten uitkomen van de ultieme wens van een kind is prachtig. Het is fantastisch om de glimlach van een kind te zien wanneer zijn of haar droom uitkomt in bijzijn van de ouders en broertjes en zusjes. Door hen onderdeel te laten uitmaken, gaat de wens een leven lang mee. Namens alle wenskinderen willen wij Luba bedanken!”

Johan Doornenbal over de uitslag: “Make-A-Wish doet fantastische dingen voor kinderen met een levensbedreigende ziekte. Ik ben daarom erg blij dat wij hen financieel kunnen ondersteunen en hiermee indirect de dromen van kinderen kunnen laten uitkomen.”

Make a Wish

Meer nieuwsitems

1 4 148