Luba opent vestigingen in Dordrecht en Burgh-Haamstede

Op 1 februari opent Luba Uitzendbureau haar deuren aan de Burgemeester de Raadtsingel 93C in Dordrecht en de Roterij 18 in Burgh-Haamstede. Met het openen van deze vestigingen krijgt Luba ook in de zuidelijkste punt van Zuid-Holland en Zeeland voet aan de grond.

Johan Doornenbal, algemeen directeur Luba Groep: “Waar andere uitzenders wegtrekken uit dorpen en steden kiest Luba er bewust voor om daar te zijn waar het mkb is. Alleen door dichtbij te zijn leer je elkaar ten slotte goed kennen en kun je elkaar verder helpen. Dordrecht en Burgh-Haamstede hebben een levendig midden- en kleinbedrijf en we zien dan ook veel mogelijkheden deze te verbinden met lokaal talent.”

“Luba ziet ook kans om een maatschappelijke rol te spelen voor werkzoekenden tot en met mbo-plusniveau. Naast het vinden van een baan, helpt Luba werkzoekenden onder meer bij het opstellen van hun cv en motivatiebrief en krijgt men tips over hoe zij zich kunnen presenteren tijdens een sollicitatiegesprek.”

Luba mag dan nieuw zijn in Dordrecht en Burgh-Haamstede, als uitzendorganisatie bestaat zij al 50 jaar. Met 41 vestigingen brengt Luba lokale talenten en mkb-organisaties samen in Noord- en Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant en Zeeland. Naast lokale aanwezigheid zet Luba ook in op digitale innovaties, via haar website Luba.nl en online tools.

Meer nieuwsitems

1 4 153