Luba overhandigt taart en prijs aan Voestalpine Railpro

Luba Uitzendbureau viert haar 50ste verjaardag dit jaar en deelt haar feestvreugde met  haar opdrachtgevers en flexwerkers. Zo werd er vandaag bij Voestalpine Railpro in Hilversum een XXL-taart bezorgd door algemeen directeur Johan Doornenbal.

Doornenbal: “We zijn alle opdrachtgevers en flexwerkers waarmee we de afgelopen 50 jaar hebben samengewerkt zeer dankbaar voor hun vertrouwen. Dankzij hen is Luba uitgegroeid van een enkele vestiging in Leiden naar een uitzendgroep met ruim 50 vestigingen die duizenden talenten verbindt aan het MKB.”

Luba en Voestalpine Railpro werken sinds eind 2016, begin 2017 intensief samen. De afgelopen jaren zijn veel flexwerkers van Luba aan de slag gegaan binnen onder meer commerciële-,financiële-, productie- en planningsfuncties. Ellen van Wichen, Manager personeel & organisatie nam de taart dankbaar in ontvangst.

Luba Pluim uitgereikt
Naast de taart ontving Voestalpine Railpro ook een Luba Pluim. Deze prijs geeft Luba aan opdrachtgevers die zich op bijzondere wijze inzetten voor hun medewerkers. Madelon Rats, rayonmanager zegt hierover: “Voestalpine Railpro BV heeft zich in het afgelopen jaar bewezen als een zeer betrokken werkgever die geen onderscheid maakt tussen vast personeel en uitzendkrachten.  Heeft duurzame inzetbaarheid hoog in het vaandel staan. Dit zorgt ervoor dat er altijd gekeken wordt hoe de individuen binnen het bedrijf het best tot hun recht komen.”

Doornenbal zal in de gouden jubileumweken XXL-taarten overhandigen bij meerdere opdrachtgevers  door het hele land. De vestigingen hebben ook al ruim 1.000 taarten uitgereikt aan opdrachtgevers. De flexwerkers worden natuurlijk ook niet vergeten en voor de eigen medewerkers zal er nog een spetterend feest georganiseerd worden. Je wordt tenslotte niet elke dag 50 jaar jong.

Meer nieuwsitems

1 4 150