Luba Schagen sponsort PopWeekend

Een rol van betekenis voor mensen en muziek
Rabobank én Luba Uitzendbureau hoofdsponsors Popweekend Schagen 2018 -2019

SCHAGEN (16 maart 2018) - Afgelopen week tekenden Marco Zijp (Rabobank Kop van Noord-Holland), Bas Burlage (Luba Uitzendbureau) en SES voorzitter Piet Hein de Boer een tweejarig sponsorcontract voor het ‘Rabo Luba Popweekend Schagen’. Beide organisaties zijn een groot merk met een regionaal karakter en willen hiermee graag iets betekenen voor zowel de ondernemers als de inwoners van de gemeente Schagen.

Feestje
Het jaarlijks terugkerende evenement staat deze keer in het teken van ‘dichtbij’. Dichtbij de muziek, dichtbij de bezoekers en in het geval van de nieuwe hoofdsponsors, dichtbij de relaties en klanten. “Rabobank en Popweekend hebben al lang een mooie relatie met elkaar en deze zetten wij graag voort door middel van onze bijdrage,” zegt Marco Zijp (adviseur private banking) namens de Rabobank.

Luba Uitzendbureau is een nieuwkomer, maar niet minder enthousiast. Bas Burlage: ‘Luba viert dit jaar feest. In Nederland bestaan we 50 jaar en onze vestiging in Schagen viert dit jaar haar eerste verjaardag. Hoe mooi is het om dit groots te vieren met 30.000 gasten?”

Schager Popweekend Luba

Dankbaar
De Stichting Evenementen Schagen (SES) is trots en blij met deze sponsoring. “Zonder sponsors geen Popweekend. Zo simpel is het,” zegt voorzitter Piet Hein de Boer. “Popweekend is een gratis festival en dat willen we graag zo houden. Het maakt ons uniek. Naast een programma van niveau, zijn er nog veel meer zaken van belang die nu eenmaal geld kosten, zoals veiligheid, controle 18+ en crowdmanagement. Met de bijdragen van (onder andere) deze hoofdsponsors kunnen we aankomende zomer weer een geweldig evenement neerzetten!”

Gratis festival
In het eerste weekend van augustus verandert het centrum van Schagen in een feestelijk festivalterrein voor hipsters, reünisten, feestvierders, genieters, burgers en buitenlui uit heel de kop van Noord-Holland en daarbuiten. Een gratis muziekfestijn voor jong en oud. Drie dagen lang feest op en rond de Schager Markt.
Dus zet alvast in je agenda: Rabo Luba Popweekend Schagen van vrijdag 3 tot en met zondag 5 augustus 2018.

Meer nieuwsitems

1 4 153