Direct de beste baan – Verhalen uit de praktijk

Direct de beste baan. Dat fixen we samen.

Een nieuwe belofte? Nou, eigenlijk niet. We fixen al 50 jaar direct de beste baan, maar dat mogen we soms best wat duidelijker naar buiten brengen. Vandaar dat we er in een tijdelijke online en offline campagne aandacht aan hebben besteed. Met filmpjes, makelaarsborden en green graffiti. Maar vooral door de verhalen van onze werkzoekenden/flexwerkers op te halen die onze werkwijze hebben ervaren.

Een manier van werken
Voor ons is het heel normaal om werkzoekenden gastvrij te ontvangen. Ook gewoon face to face op vestigingen die we, als één van de weinige uitzenders, nog hebben en zelfs gaan uitbreiden in 2019. Onder het genot van een goede kop koffie of thee luisteren onze intercedenten naar de wensen van de werkzoekende en laten zij passende vacatures zien. Heeft de werkzoekende interesse in een vacature, dan stellen we hem of haar meteen
voor en plannen we een sollicitatiegesprek bij het bedrijf in. Zijn er geen passende vacatures, maar wel bedrijven die de werkzoekende interessant vindt, dan stellen we hem/haar vrijblijvend voor. Ons doel is de werkzoekende ter plekke nog aan een baan te helpen. Lukt dit altijd? Soms niet, en dan maken we concrete afspraken over wanneer de kandidaat duidelijkheid heeft. Dat is sowieso binnen twee werkdagen.

Onze werkwijze is tweerichtingsverkeer. We kiezen er samen voor om de zoektocht naar een baan succesvol te maken. Als wij ons uiterste best doen om voor een baan te zorgen, dan verwachten we dat de kandidaat niet morgen het sollicitatiegesprek afzegt. Wederzijds commitment.

Wat deze aanpak ons brengt? Tevreden kandidaten (en opdrachtgevers). De verhalen spreken voor zich, dus lees ze allemaal!

Meer nieuwsitems

1 4 158