Luba Uitzendbureau vestigt zich in Vlaardingen

Op 1 augustus opent Luba Uitzendbureau haar deuren aan de Van Beethovensingel 126. Luba Uitzendbureau ziet grote mogelijkheden in Vlaardingen voor het verbinden van het MKB en lokaal talent.

Luba Uitzendbureau is nieuw in Vlaardingen, maar als uitzendorganisatie bestaat zij inmiddels 51 jaar. Met 43 vestigingen brengt Luba lokale talenten en MKB-organisaties samen in Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant. De omgeving van Vlaardingen werd tot op heden door Luba bediend vanuit Rotterdam, Westland en Spijkenisse, maar omdat Luba kiest voor lokale aanwezigheid opent ze haar 44Ste vestiging in Vlaardingen.

Johan Doornenbal, algemeen directeur Luba Uitzendbureau: “Vlaardingen heeft een levendig midden- en kleinbedrijf. Omdat Luba sterk is in het bedienen van het MKB, zien wij veel mogelijkheden tot samenwerking. Luba ziet ook kans om in Vlaardingen een maatschappelijke rol te spelen voor werkzoekenden tot en met mbo-plusniveau. Naast het vinden van een baan, helpt Luba werkzoekenden onder meer bij het opstellen van hun cv en motivatiebrief en krijgt men tips over hoe zij zich kunnen presenteren tijdens een sollicitatiegesprek.”

Het team van Luba Uitzendbureau Vlaardingen wordt aangestuurd door senior intercedent Sibèl van Strijen. De vestiging is geopend van maandag tot en met vrijdag, tussen 8:30 – 17:30 uur en is online altijd bereikbaar via www.luba.nl.

Meer weten over Luba Vlaardingen?

Ga naar de vestigingspagina

Meer nieuwsitems

1 4 161
 • Blue Monday

  Blue Monday

  Gepubliceerd: 17-01-2020
  Maandagen op zich zijn voor veel mensen al een flinke uitdaging. Het heerlijke weekend zit erop, en een drukke werkweek staat weer voor de deur. De laatste maandag van januari is zelfs z...
 • Blue Monday

  Gepubliceerd: 17-01-2020
  Hoe overleef je Blue Monday?
  Maandagen op zich  zijn voor veel mensen al een flinke uitdaging. Het heerlijke weekend zit erop, en een drukke werkweek staat weer voor de deur. De laatst...
 • Luba Uitzendbureau opent 3 nieuwe vestigingen

  Luba Uitzendbureau opent 3 nieuwe vestigingen

  Gepubliceerd: 17-01-2020
  Luba Uitzendbureau blijft groeien. In de eerste weken van januari opende Luba haar deuren in Amstelveen, Zaandam en Gorinchem. Plaatsen met een levendig midden- en kleinbedrijf en sterke groei i...
 • Luba Uitzendbureau vestigt zich in Schijndel

  Luba Uitzendbureau vestigt zich in Schijndel

  Gepubliceerd: 16-09-2019
  Op 16 september opent Luba Uitzendbureau haar deuren in de Glazen Boerderij 6 in Schijndel. Luba Uitzendbureau ziet grote mogelijkheden in Schijndel voor het verbinden van het MKB en lokaal talent.