Wat een leuke job!

Vrijdagmiddag... Ik kom net uit een brainstorm met Amber, een collega, over het werven van flexwerkers. Op dat moment gaat mijn telefoon. Het is Milou, een van de intercedenten in mijn team. Ik ben verbaasd, want ik had haar eigenlijk elk moment op de vestiging verwacht. Ze is op bezoek geweest bij Dennis, HR-manager bij een prospect. Gisteren hebben we met het hele team een dagdeel telefonisch geacquireerd. We hebben leuke afspraken gemaakt en het eerste bezoek stond vandaag al! Milou is al een aantal maanden in dienst en heeft veel bezoeken samen met een collega gedaan. Ik vond dat ze klaar was om zelfstandig aan de slag te gaan. Daar ging ze ruim een uurtje terug naar toe. Nerveus, maar goed voorbereid!

Ik neem mijn mobiel op. “We hebben een vacature!”, hoor ik Milou direct gillen door de telefoon.

“Wat leuk! Maar waar ben je dan nu?” vraag ik haar. “Op de fiets” vertelt ze. “Het was zo leuk. Het ging hartstikke goed. Dennis heeft me allerlei dingen over het bedrijf verteld en halverwege vertelde hij dat er een vacature is. We zijn het enige bureau dat hij inschakelt! Ik kon niet langer wachten om het te vertellen. Ik moest je nu al even bellen! Maar ik ben zo op de vestiging, dan praat ik je bij!”

Als we ophangen, heeft de rest van het team al gehoord waar het gesprek over ging. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. We zijn allemaal opgetogen, over de vacature, die mogelijk zorgt voor een nieuwe klant. Maar ook over het plezier wat Milou had nadat het zelfstandige bezoek goed ging. Als Milou even later het team heeft bijgepraat, verdelen we het werk. Milou maakt een verslag en plaatst de vacature op luba.nl, waardoor de vacature automatisch ook direct op meer dan 50 relevante wervingssites geplaatst wordt. Amber start de zoektocht op de vacaturebanken en ik bereken in overleg een tarief.

Een uurtje later is alles in gang gezet en heeft Dennis een update van alle acties die gedaan zijn. Amber en Milou duiken met de twee andere collega’s het terras op om het weekend in te luiden. Ik haak voor deze week af, maar ga voldaan naar huis. Wat een leuke job!

Vestigingsmanager Luba Uitzendbureau

Wil jij ook zo'n leuke job?

Ondernemerschap, doorgroeimogelijkheden en een informele cultuur staan centraal bij Luba. Bekijk onze vacatures of kijk op Werken bij Luba voor een sfeerimpressie.

Vacature vestigingsmanager Aalsmeer

Vacature vestigingsmanager Leiden

 

Meer nieuwsitems

1 4 148