Luba Uitzendbureau opent 3 nieuwe vestigingen

Luba Uitzendbureau blijft groeien. In de eerste weken van januari opende Luba haar deuren in Amstelveen, Zaandam en Gorinchem. Plaatsen met een levendig midden- en kleinbedrijf en sterke groei in vacatures. Luba vervult de behoefte aan lokaal talent van het regionale mkb en zorgt ervoor dat werkzoekenden een baan in de buurt vinden.

Met de nieuwe vestigingen in Amstelveen, Zaandam en Gorinchem telt Luba nu 49 vestigingen en heeft zij een nog dichter netwerk in de provincies Noord- en Zuid-Holland.

Luba richt zich op vacatures en werkzoekenden tot en met mbo-plusniveau in de sectoren industrie/logistiek, magazijn/productie, administratie en zorg. Doordat Luba sterk is in het bedienen van het mkb, ziet zij veel mogelijkheden tot samenwerking in Amstelveen, Zaandam en Gorinchem.

Daarnaast speelt de uitzender graag een maatschappelijke rol voor werkzoekenden. Naast het vinden van een baan in de buurt, helpt Luba werkzoekenden onder meer bij het opstellen van hun cv en motivatiebrief of het voorbereiden op het sollicitatiegesprek. Ook zet Luba in op de ontwikkeling van flexwerkers door middel van opleiding, zodat zij een sterkere positie op de arbeidsmarkt krijgen.

De nieuwe vestigingen zijn geopend van maandag tot en met vrijdag, tussen 8:30 – 17:30 uur. Meer informatie? www.luba.nl.

Meer nieuwsitems

1 4 161
 • Blue Monday

  Blue Monday

  Gepubliceerd: 17-01-2020
  Maandagen op zich zijn voor veel mensen al een flinke uitdaging. Het heerlijke weekend zit erop, en een drukke werkweek staat weer voor de deur. De laatste maandag van januari is zelfs z...
 • Blue Monday

  Gepubliceerd: 17-01-2020
  Hoe overleef je Blue Monday?
  Maandagen op zich  zijn voor veel mensen al een flinke uitdaging. Het heerlijke weekend zit erop, en een drukke werkweek staat weer voor de deur. De laatst...
 • Luba Uitzendbureau opent 3 nieuwe vestigingen

  Luba Uitzendbureau opent 3 nieuwe vestigingen

  Gepubliceerd: 17-01-2020
  Luba Uitzendbureau blijft groeien. In de eerste weken van januari opende Luba haar deuren in Amstelveen, Zaandam en Gorinchem. Plaatsen met een levendig midden- en kleinbedrijf en sterke groei i...
 • Luba Uitzendbureau vestigt zich in Schijndel

  Luba Uitzendbureau vestigt zich in Schijndel

  Gepubliceerd: 16-09-2019
  Op 16 september opent Luba Uitzendbureau haar deuren in de Glazen Boerderij 6 in Schijndel. Luba Uitzendbureau ziet grote mogelijkheden in Schijndel voor het verbinden van het MKB en lokaal talent.